mandag 31. august 2020

Strikke skjerf

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Hundrevis av bøker på tilbud! Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy.


Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Av Bitta Mikkelborg.

Dette er den femte boka i Bitta Mikkelborgs Strikking hele året-serie, og denne gangen er det sjal og skjerf som står på agendaen. Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster, både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster, hulldekor og border. Hent opp gratis oppskrifter til sjal og skjerf fra Järbo Garn! Her finner du gratis strikke - og hekleoppskrifter til ulike typer av sjal og skjerf – alt fra vakre, hullmønstrede trekantsjal og skjerf til varmende halser i tykke, deilige garnkvaliteter.


Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for å komme i gang? Kanksje er du bare ut etter inspirasjon for nye arbeider? Skjerf og sjal i alle prisklasser.


Ta gjerne den første masken av hver pinne av – uten å strikke den.

Da blir kanten ekstra jevn og fin. Jeg hadde glemt å skrive inn noe om tykkelse på pinnen først, så Eli Johanne hadde vett til å spørr i kommentarfeltet under her :). Dagens oppskrift: Lue, skjerf og votter til baby Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Kjøp den nye skjerf kolleksjonen. Gjør et bokkupp her. Det er ikke bare tidløst og klassisk, men også praktisk ettersom du beskyttes mot kulde og vind.


Som du allerede er introdusert for, har vi et stort utvalg strikkeoppskrifter til forskjellige former for tilbehør. I denne kategorien handler det om oppskrifter til skjerf , luer og vanter, som vi har erfart er veldig populært å strikke. Strikke skjerf og ullskjerf sørger for at du alltid er elegant kledd og holder deg varm og de kan brukes på mange måter. Tynne skjerf kan knytes rundt hodet sammen med oppsatt hår og dermed få flere bruksområder. En annen kombinasjon er å knytte et tynt skjerf rundt halsen som en sløyfe.


Garnet fås kjøpt på Garnhuset i Fredrikstad(Jeg har brukt pinne 8) , strikker du fast bruk pinne 9. Bredde 20cm lengde 150cm. Lett og strikke dette her :)Legg opp masker. Nydelige skjerf og delikate tørkler kjøper du på salg fra nettbutikken Zalando. Nettbutikken med mote på tilbu til deg!


Damer over hele verden har brukt skjerf og tørkler som moteplagg i over 3år.

Hos oss finner du skjerf i både bomull og silke, og noen i ull. Lær å strikke på 1-2-3. Vi får stadig inn flotte premium- skjerf og -sjal i fine materialer samt budsjettvennlige varianter til både inne- og utebruk.


Her er alt du trenger for å ta fatt på strikkepinnene for aller første gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg