onsdag 27. mars 2019

Salat til mange personer

Om det for eksempel er personer , må du beregne cirka kg mat totalt. Er det flere retter på en buffèt fordeler du disse mengdene utover de ulike rettene slik at det til sammen blir kg. Hvordan beregne mat til mange ? Det er ikke hver dag vi inviterer til fest eller større selskaper, og det kan være litt vanskelig å vite hvor mye kjøtt, saus eller grønnsaker en skal beregne. Her får du en veiledning.


Mengdeberegning buffet.

Skal lage vanlig grønn salat til personer. Er tilbehør til grillfest. Skal også kjøpe ferdig potetsalat. Hvor mye må jeg ha til ca personer ? Sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så blir det en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag.


Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Jeg tenderer mot det siste alternativet – lage mange retter i mindre porsjoner og la gjestene forsyne seg selv. Til fem personer må du altså beregne kilo.

Fisk eller skalldyr kan være vanskelig å beregne. Poteter og ris Mange gjester er såre fornøyd med en salat ,. Skal du lage tapas til mange kan det være en idé å tenke variasjon både når det kommer til smaker og innhold. Barna liker kanskje noe enkelt, noen spiser ikke kjøtt, mens andre igjen har allergier. Er det mange hensyn å ta lager jeg gjerne ei liste for å sørge for at alle har flere retter de kan spise. Resten av denne artikkelen gir deg ti gode tips fra to personer med ulik erfaring,.


Har du mange menn til bords, går det mer mat, har du mange damer, går det mindre. Det er alltid sånn at noen spiser mer enn andre. Det er også viktig å tenke buffetpsykologi når man skal planlegge festmat – det må se ut som om det er rikelig. Angående gryterett. Trenger da vitterlig ca.


Og da snakker vi 2kr. Papp-service til kr. En enkel salat bør vel også settes på bordet. La alle lage sin egen taco. Jeg skal i middag på lørdag og har blitt bedt om å ta med salat. Hva er din favorittsalat, og hvor mye av de forskjellige ingrediensene trenger jeg for personer ?

Beregnede mængder pr person. Lei av å lage den samme salaten? Salat er ikke bare for folk på slankern. Det er disse smaksrike og mettende oppskriftene gode bevis på. Denne klassiske salaten finnes det mange varianter av, men hovedingrediensene er rå epleskiver, stangselleri og valnøtter.


Frisk opp slapp salat ved å la den ligge i iskaldt vann. Men den inneholder også fiber, vitamin B, folat og vitamin K. Sesong: Norsk salat får vi fra mai til oktober, men crispi produseres hele året. Import gjør at vi har mange salattyper å velge i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg