mandag 11. mars 2019

Søskenfotografering bergen

Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Denne gangen gir jeg bort en gratis Konfirmantfotografering.


Fana Fotostudio, fotograf, bergen , bryllupsfotograf, bryllupsfotografering, bryllupsbilder, barnefotografering, nyfødtfotografering, babyfotografering. Vennligst ta kontakt om du lurer på priser osv, eller ønske å booke en fotografering! Barna vokser fort opp og det er hyggelig å ta vare på minnene.


Søskenfotografering er en herlig gave til hele familen. Her holder jeg til, i 2. Opp trappene på høyre side av bygget finner du studio. Pass på å velge et tidspunkt på dagen da barnet er mest opplagt! Se flere bilder på søskenfotografering , familiefotografering og locationbilder. Familiefotografering.


Med fint vær tenker jeg ikke nødvendivis på blå himmel og sol. Litt skyer, eller overskyet er helt perfekt for fotografering, da får vi mykt lys som er nydelig å ta bilder i. Lokasjonen kan være en park, en skog, en lekeplass eller kanskje noen gamle smau i Bergen. Med utefotografering får vi fine, lyse og naturlige bilder. Vi fotograferer bryllupsbilder, babybilder, familiebilder og andre spesielle anledninger. Studio fotografene i Bergen.


Barne- og søskenfotografering , Kristiansand og omegn. Konkurransen er i regi av Bergen Fotografluag, og alle fotografer i Hordaland tilknyttet Bergen Fotograflaug kan delta. Jan Henning vinner denne prisen. Det var innsendte bilder i år så konkurransen var veldig høy. Fått skikkelig heldekkende bakgrunnspapir.


I dag fikk eg besøk av et sjarmerende. Velkommen til Moment. I våre bilder etterstreber vi en ren og tidløs estetikk, slik at du får glede av fotografiene i mange år fremover.


Fotograf André Berg i Kristiansand fotograferer bryllup, nyfødte og barn og for øvrig portrett. Landskaps- og naturbilder til å dekorere hjem, kontor og næringsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg