torsdag 7. mars 2019

Nutella kake i kopp

Grensehandel direkte til døren - Kjøp online her. Sunn kake på bare minutter! Fri frakt over 500kr. Den holder til 2skiver, – eller til en hel fondvegg.


Fyll deigen i en stor kopp eller i to middels store kopper.

Koppen din må ikke være mer enn ⅔ full av deig, så hvis du ikke har stor nok kopp , lønner deg seg å fordele deigen på to mindre kopper. Sett koppen i mikrobølgeovnen og stek kaken på full styrke i 2–minutter. Kake i kopp med Nutella 3-2-så er det kake i kopp med Nutella ! Det skal brukes ganske få ingredienser, og det tar under minutter fra start til slutt, så den lekre Nutella - kaken er perfekt når det skal kake på bordet i en fart. For mer utpreget sjokoladesmak kan du eventuelt tilsette litt kakao med melet.


Steketiden kan variere noe fra ovn til ovn, sjekk etter et minutt, og kjør i ti sekunders-intervaller til den er ferdig stekt. Tips: Vi anbefaler at du bruker et stort krus til denne kaken , eventuelt deler kakerøren i to kopper - den hever en del i mikro.

Rydd fryseren for tørre kakerester fra forrige ukes bursdagsselskap, og finn frem den største koppen du finner i skapet. Fyll denne med herlige smaker av sjokolade, jordbær, blåbær, vanilje og annet snadder kjøleskapet har å by på. Under finner du ni knallgode oppskrifter på rett i koppen - kaker du lager i mikrobølgeovnen. Kaken på bildet er laget i en kopp som rommer dl. Den hevet seg over kanten under stekingen, men rant ikke over.


Pass på at du bruker matolje med nøytral smak (ikke bruk olivenolje eller soyaolje). Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er enkel å lage når du er lysten på noe godt, men ikke orker å bake noe avansert. Oppskriften er til kopp. Kake i en kopp er perfekt om du plutselig får lyst på noko søtt og godt, men verken har lyst eller tid til å lage noko avansert.


Denne er klar på minutter, lages uten helsekostprodukt og med ingredienser du sannsynligvis har i huset fra før #128578; Moden banan gir sødme i banankaka og du slipper å bruke sukker. Frisk og god ostekake du lager på få minutter. Vi brukte lettrømme, men du kan fint bruke seterrømme, crème fraîche eller gresk yoghurt om du har det i skapet.


Koppkake - Cake in a cup sjokolade. Prøv å bland i en teskje pulverkaffe i melken for å få en mild kaffesmak i din koppkake. Server gjerne kaken med et dryss melis eller en deilig vaniljesaus.

Steketiden i mikroen kan variere noe fra ovn til ovn, sjekk etter ett minutt, og kjør i ti sekunders-intervaller til den er ferdig stekt. KAKE I KOPP : Denne deilige nugatti- kaken kan du lage på bare tre minutter. Se hvordan her, og finn oppskriften under. For å lage en mug cake , trenger du kun å hive alle ingrediensene til kaken i koppen , røre rundt, og steke kaken i mikrobølgeovnen på full styrke i to til tre minutter.


Siden mikrobølgeovner har ulike styrke, vil steketiden variere fra mikro til mikro. Det er derfor lurt å følge nøye med mens kaken steker i mikroen. Rør egg, honning, smør, sukker, eddik, brus og kakao, sett på damp, vent i syv minutter.


Fjern fra varme, legg til mel, knead myk deig. Del deigen i seks deler, bake på baksiden av roasteren (du må skrue pannen opp og ne så det blir lettere å fjerne kaken uten å skade dem). Gillar du inte nutella är det lika gott och trycka ner en dumle eller två i smeten. Serveras med lättvispad grädde, färska hallon och nougatsås. Man har som regel disse ingrediensene hjemme, det krever minimalt med innsats og du belønnes med en varm brownie bare minutter senere.


Brownie i kopp er et genialt alternativ ved akutt søtsug. No er det ei stund sida eg delte oppskrift på rask og enkel banankake i en kopp som blei veldig populær hos dokke. Det er digg å lage seg ei sunn kake på 1-2-når man plutselig får lyst på noko godt! Nutellastjernen - og annen stjerneformede gjærbakst - har tatt av i sosiale medier de siste ukene.


Dette er skikkelig kul bakst, og slett ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Hverdagslykkelise har testet Nutella -varianten med en søt briochedeig og deler her sine instruksjoner for en perfekt Nutellastjerne. Du kan gjerne bytte ut Nutella med smør, sukker og kanel, annet.


En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg