torsdag 8. desember 2016

Flankesmerter høyre side

Flankesmerter høyre side

Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Smerter eller ubehag i siden ( flankesmerter ) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst.


Flankesmerter høyre side

De er lokalisert på siden av kroppen mellom. I over år har jeg hatt såkalte flankesmerter , mest på venstre side. Du kan lide av smerter i høyre side eller venstre side. Hva er de mulige årsakene til flankesmerter eller smerter i siden ? Symptomer på hydronefrose i din høyre nyre inkluderer smerter i høyre side av kroppen mellom øvre del av magen og ryggen, en klump i magen, kvalme, oppkast, urinveisinfeksjoner, feber, smertefull vannlating, og økende hyppig vannlating eller haster. Ubehandlet, hydronefrose av høyre nyre kan føre til at nyrene å få varige skader.


Smerter i siden eller flanken refererer til smerte eller ubehag i siden av magen, umiddelbart over hoften. Hvis du lider av din side kan ha mange årsaker. I over år har jeg hatt såkalte flankesmerter , mest på venstre side. Ved alkohol inntak og mat som pinnekjøtt osv, er smertene ekstreme.


Flankesmerter høyre side

Venstre eller høyre ? Vi har to nyrer, en på venstre side og en på høyre side. Dette innebærer at vondt i nyrene kan oppstå både på venstre eller høyre side – og til og med på begge sider samtidig i visse tilfeller. Normalt sett vil smertene bare være på en side (men det er ofte ille nok).


De siste to ukene har jeg hatt verk i høyre flanke. Det hele startet med at det en dag strålte i penis. Fulgte litt råd på nett om å drikke vann, og da sluttet det å stråle. Etter dette har det verket i høyre flanke. Det føles til tider ut som om det gjør vondt innvending og ikke utvending (altså musklene).


Smerte på høyre side av kroppen din kan oppstå av ulike årsaker. Det er viktig å gå til legen for å utelukke alt som er alvorlig. I denne artikkelen snakker vi om mulige årsaker til denne smerten. Du kan laste ned pasientinformasjoner fra NEL som PDF ved å trykke utskriftsknappen til høyre og velg lagre som PDF som. Akutte smerter i siden , flankesmerter.


Oftest galleveispatologi eller leversykdom. Andre muligheter er pankreatitt, magesår, appendisitt med atypisk leie, appendisitt hos gravi subfrenisk abscess, nyrepatologi, kolontumor i høyre fleksur, hjerteinfarkt, lungebetennelse. Flankesmerter , som er ømhet på den ene siden av kroppen, er ofte et tegn på at noe er.


Logisk hvis smertene er veldig sterk høyre side må gå umiddelbart til lege hvis smertene er svakere passerer timer for å se. Forfatterne presenterer en sjelden årsak til flankesmerter som det er. Smerten på høyre side av ryggen, kan være akutt eller kronisk. For min del kommer det av en muskelknute i ryggen som ligger i nærheten av det.


Siden tegning ikke sier alt for mye og du vet selv best hvor du har vondt så kan du. Sitter smertene kun nederst til høyre , bør du være oppmerksom. Ved blindtarmbetennelse får du gjerne smerter rundt navlen tidlig i forløpet, mens smertene gradvis flytter seg til et område i nedre, høyre del av magen.


Det gjør vondt når jeg beveger på meg og bøyer meg, blåser magen opp. Ligge på høyre side er ubehagelig. Når hoster, kjenner jeg det nykker litt, men det gjør ikke veldig vondt.


Min lege sendte meg til CT og den tok jeg for dager siden , tirsdag. For et halvt år siden begynte jeg å få prikking på hodebunnen på høyre side , og nå har det utviklet seg til smerter og numnenhet som kommer øverst fra høyre nakke, og oppover til pannen. Ansiktet, høyre øye, og høyre arm føles også veldig ubehagelig.


Nå trenger jeg å vite om dette er angst, eller noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg