fredag 2. desember 2016

Lue baby sommer

Jeg har alltid lue på minste hvis hun ikke er i vognen. Når hun er i vognen er det gjerne godt og lunt og gjerne dødsvarmt egentlig - så da er luen for det meste av. Nå later jeg som om det er sommer altså - ikke grader og regn, sånn som det pleier å være). Beskytter jo hodet mot solen også, luen. I vårt rike utvalg luer finner du garantert en lue som vil passe for deg.


Her på Zalando byr vi på hundrevis av luer i omtrent like mange farger.

Noen har ekstra fôring, andre har klaffer på ørene, og noen har dusk på toppen. Ingenting er mer ubehagelig enn å fryse på ørene når du er ute og løper eller står og venter på bussen. En søt lue er et nødvendig tilbehør både under sommeren og vinteren. Her finner du vårt store utvalg av hatter og luer for barnet ditt. Enten du trenger noe varmt og godt under de kalde månedene eller en lettere solhatt for å beskytte barnet ditt mot varmen, har vi flere modeller som du kan velge mellom.


Velkommen til DROPS Design! Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Beanies og luer er sesongens trendplagg.

Marker din personlige stil med en hatt, ull lue eller beanie, som kan brukes med nesten alt du har i garderoben. Vår sommerkolleksjon til baby og smårollinger er strikket i bomullskvalitetene Mandarin Petit og Mandarin Medi, samt Line som er vår myke linblanding. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Har bare hatt på lue et par ganger, han er uker. Da har det vært vind og han har vært oppe fra vogna.


De regulerer jo varmen gjennom hodet, så lue i den varmen som har vært på Østlandet er å be om overoppheta baby. Luer og votter i ull til store og små. Lillelam-luene er kjent for sin gode passform og kvalitet. Luer i ull kan brukes året rundt, vi har både tykke og tynne varianter. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Stort utvalg av vinterluer, vårluer, babyluer og solhatter til barn og baby fra bl. Maximo i vår nettbutikk. Kivat lue med knyting, grå og rosa. KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter. Baby i vogn: Slik skal det ikke gjøres!


Alternativer sommer strikke hekle hatter for nyfødte er mange, men vi foreslår at du kontakter den enkle lue bare for en dag. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?

Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg