torsdag 22. desember 2016

Legoland pakke colorline

Alternativt kan hele familien bo som vaskeekte pirater i familierom innredet i sjørøverstil. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo. LEGOLAND -parken er åpen fra 28. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme.


Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige.

Her er masser af action, fart og sjov. Hvilken overnattingsmulighet valgte dere og var dere fornøyde ? Legoland Castle Hotel. Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr. Battle of the brick var ett av dem. Det er rett og slett et show med ekte hester og levende riddere.


Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.

Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring. Here is plenty of action, speed and fun. Parken ble en enorm suksess, og er fortsatt en suksess over år senere.


Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en utflukt til en av våre hyggelige naboer. Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower. Færge til Norge på kun time med Color Line.


Hos os finder du også det største udvalg af rejser til Norge, sommer eller skiferie. Opplev Lalandia, bestill et eget feriehus – og gi familien en minnerik ferie. Nyt en deilig ferie i Danmark.


Lugar fra 40- Ta fergen mellom Oslo - Frederikshavn Ta Stena Saga, den klassiske danskebåten, fra Oslo til Danmark. Når vi reiser med Color Line SuperSpeed slipper vi urolige barn i baksetet. Det er deilig at barna kan boltre seg i lekerommet.


Dagens prisVærelse inkl. CRAZY tilbudVærelse inkl. Vi har reist med Colorline flere ganger, da er båtturen, overnatting og inngang til parken med i pakkeprisen.

Vi har gjerne reist i slutten av mai eller begynnelsen av juni. Helt supert, varmt vårvær (er varmere i Danmark enn her) og ikke så veldig lange køer i attraksjonene. Billetterne gælder til to besøg i den periode, som fremgår af billetten.


Vi har vært både i påsken og i pinsen, begge deler er helt greit, men litt varmere og skikkelig vår om du venter til pinsen. Vi har kjøpt pakkeløsninger gjennom colorline og bodd på Lalandia, helt supert, ungene elsker det. Overnattingsmulighetene er jo uendelige i Danmark.


Om dere reiser ned for parken sin del går det også an og kjøpe kort-ferie-kortet som du finner på colorline. Guests can stay overnight there in a Pirate Island Hotel, themed cottages, castles, at a campsite and even in camping barrels.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg