onsdag 14. desember 2016

Tørkestativ europris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Kjøp det online her! Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Se vårt store utvalg og lave priser på f.

Europris - Mer til overs! Alle rettigheter reservert. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer.


Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger.


Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering.

Sammenleggbart med stenger. Hvitlakkerte stålrør. Finn din butikk Åpent i dag Søk.


Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Teleskopstativ som enkelt kan skyves sammen for et diskré utseende. Størrelse: trukket ut 7x 3x mm, skjøvet inn 7x 1x mm. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær.


Monteres i tak eller på vegg. Du kan enkelt heise snorene ned til en behagelig arbeidshøyde for så å heise vasken opp der den er ute av veien. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute.


Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Med vinger, meter snor. Våre bedriftskunder er alle som liker å handle smart og ikke betale mer enn de må.


De spenner fra private selskaper og kommunale enheter til organisasjoner og foreninger. Genialt, takhengt tørkestativ med eller stenger. Stengene heves og senkes individuelt via snorer for enkelt å legge på og ta av klær.


Tilpasses hos hver enkelt med opp til ca meter takhøyde.

Kan også skøtes og tilpasses opp til ca meter takhøyde. Laget av god materiale og solide bein. Anbefales sterkest. Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet.


Tørkestativ - tørkestativ , flagg, gardintrapp, rekkverk, stige, vimpel,. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært god holdbarhet mot vær og vind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg