torsdag 1. desember 2016

Hvor bør man bo i paris

Paris kan fortone seg som enorm, der det bor rundt millioner i sentrum, og nærmere millioner totalt når man regner med forstedene. Her får du noen gode råd på turen om de beste områdene å bo i. Inndelt i arrondissementer. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvor du skal bo i Paris , kan jeg sagtens forstå det.


Der bor over millioner i selve Paris og tæller man forstæderne med bor der over millioner mennesker. Hvis du har vanskelig for å finne ut av hvor du bør bo i Paris , skjønner jeg deg godt.

Det er over millioner innbyggere i selve Paris , og hvis man teller med forstedene, har byen en befolkning på mer enn millioner. Da er tiden kommet for å velge hvor vi skal bo i Paris når vi (et ungt par ) drar dit i januar. Spørsmålet er bare (siden ingen av oss har vært der før): Hvilken del bør vi bo i? Helst uten å vær for turistfellete.


Det er ikke alltid lett å vite hvilke områder som er de beste å bo i når man er på storbyferie. Man bør også brug tid på at beundre boulevarderne, der stråler ud fra Place de l’Étoile. Hvis lommeboken tillater det, er det også her du finner de store flaggskipsbutikker til motehus som blant annet Gucci, Chanel, Dior og Valentino.


Skriker lommeboken nei, bør du fortsatt gå deg en lang tur på disse avenyene da det også er perfekt for å hente inspirasjon og vindushoppe!

Per advarer mot å gå ut for å spise uten å ha bestilt bord. Du bør ha en bestemt plan for hvor du ønsker å gå. Paris er fylt med dårlige restauranter rettet mot engangskunder, altså turister, sier Per, som anbefaler at man kjøper en restaurantguide, for eksempel Michelin Guide Rouge. Le Relais d`Entrecôte, rue Marbeuf i St.


Paris : Ekspertenes beste tips til storbyen. Glem turistfellene og la pariserne selv guide deg til deres skjulte skatter i kjærlighetens by! Ofte ender man opp med å oppleve de samme tingene og stedene som kolleger, naboer og venner gjerne opplevde i fjor.


Samtidig er det ikke alltid like lett å finne frem til de skjulte skattene på egenhånd. Vi har derfor fått vår venn Hanna Besirevic til å fortelle oss hvor vi bør bo , spise og drikke i romantikkens by. Byen er spredt utover og dermed synes ikke jeg at det finnes et godt fasitsvar på hvor man bør bo i Paris. Jeg er ikke sikker på hvor mye dere får for 7kroner. Vi har skaffet oss billige flybilletter (til bare 91- tur retur!!!) til Paris , og nå er jeg på jakt etter Hotel.


Siden jeg aldri har vært der før vet jeg ikke hvor det er fint for turister å bo. Jeg vil bo sentralt og i nærheten av kjente ting. Le Marais er helt klart et av stedene i Paris med mest særpreg. Bydelen er så levende, og rundt et hvert hjørnet finner du den ene trendy restauranten etter den andre.


De smale middeladerske gatene er fylt med en atmosfære som man kan ta og føle på, med hyggelige barer og populære butikker.

Paris ’ kulturelle sentrum hadde begynt å flytte seg til høyre bredde hvor myrområdet hadde blitt drenert og omformet til landbruksområde. Det kan være svært at vælge, hvilket hotel man skal bo på i Paris. Der er et utal af både rigtig gode og rigtig dårlige hoteller og priserne varierer meget. Generelt er det ikke billigt at bo på hotel i Paris – faktisk er det verdens 9. Moskva er den dyreste og København er nr. Er dere fem eller flere i familien trenger dere to rom.


Da er det en fordel å bo på et hotell som tilbyr c onnected rooms. Det finnes dessverre ikke alt for mange slike, men er å oppdrive. Hotellrom i sentrale Paris er ganske dyre (er man fire eller flere er det vanskelig å finne rom til under 2euro per døgn). Kan greit sykle og gå, men kommer jo an på hva man skal gjøre. Jo lengre unna sentrum man bor , jo mer tid og ofte penger bruker man på det.


Er det ikke noe å spare skjønner jeg ikke at folk bare bor i sentrum. Men, mest sannsynlig vil du bruke tusenlappene dine på å finne på ting i Paris , så da er det bedre å sjekke om det er ledig rom på en av disse hotellperlene i Paris. For en litt annerledes og mer autentisk opplevelse kan du bo på et hyggelig bb i Paris.


London er storbyen alle nordmenn drar til med jevne mellomrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg