tirsdag 10. oktober 2017

Råd mot hovne ben

Her er en del kjerringråd og tips mot problemet. Les mer om hovne ben. Hovne ben - kjerringråd Hovne ben.


Overvekt kan også føre til slike problemer, og kvinner kan få hovne ben og føtter på grunn av hormonforandringer når de er gravide eller har menstruasjon. Hevelsen kan også være forårsaket av sykdom.

En vanlig sykdom som gir hovne ben er ødem – væskeansamling i vevet. Det finnes forskjellige typer ødem. Hvis årsaken til plagene har sin opprinnelse sentralt i hjertet, vil begge beina bli affisert. De hovne føttene kan da være et relativt tidlig symptom på hjertesvikt eller problemer i blodbanen inn til hjertet. Hvis føttene eller anklene forblir hovne over lengre ti er det viktig at du konsulterer legen din for å finne roten til problemet.


I andre tilfeller der hevelsene er kortvarige, kan de følgende naturlige remediene være til stor hjelp når du skal redusere hevelsene til normal størrelse. Som regel skyldes ikke hovne bein noe alvorlig, men det kan i sjeldne tilfeller skyldes en livstruende tilstand.

Støttestrømper og kompresjonsstrømper kan være til god hjelp mot hovne bein. Mange som søker lege for plager med hovne bein, gjør det av frykt for blodpropp eller hjertesykdom. Andre plages med tyngdefølelse, ubehag, eksem eller leggsår. Et viktig skille er om hevelsen foreligger i kun det ene beinet eller i begge. Vann som trenger seg gjennom blod - eller lymfeårer, samler seg under huden og gir hevelser.


Hvis du er overvektig og har hjertesvikt, er det en god idé å gå ned i vekt. Dette kan redusere belastningen på hjertet ditt og gjøre deg generelt sunnere. Lege, sykepleier eller klinisk ernæringsfysiolog kan gi deg råd om et sunt kosthold og vektreduksjon. Det er best å gå frem sakte og gradvis.


Når man har hovne ben og føtter, beror det på at det dannes væskeansamlinger i fotens eller benets vev. Denne væskeretensjonen kalles også for ødem. Får du hovne ben og føtter og ikke kan forklare det på en annen måte, er det antakelig ødem.


Vann i kroppen: Slik blir du kvitt vannansamlingene som gir hovne ben ! Vi har undersøkt årsakene til vanlige årsaker bak vannansamlinger i beina, hvordan det påvirker deg, og hva du kan gjøre for å minske plagene med vann i kroppen. Heldigvis finnes det en rekke gode råd og tips mot hovne mandler.

Flere studier viser at ekstrakt av hestekastanjefrø både forebygger og lindrer plager som følge av utilstrekkelig blodsirkulasjon i bena. Ekstrakt av hestekastanje (Aesculus hippocastanum ) har vært brukt i folkemedisinen mot hovne , trøtte, slitne og urolige ben siden lang tid tilbake. Rådene som forebygger opphovning. Ibux, Naproxen og Voltaren.


Også enkelte legemidler mot høyt. Etter en tid med riktig medisinsk behandling vil de krystallene som har festet seg i leddene dine bli løst opp og skilles ut i urinen. Da vil smerten og plagen avta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg