mandag 30. oktober 2017

Anbefalte reisemål langweekend

TIPS: For deg som liker å skjemme deg selv bort med spa-behandlinger, anbefaler Larsen Riga, som de siste årene har blitt en kjent - men fortsatt svært rimelig - destinasjon for nettopp spa. En annen by Larsen anbefaler når det gjelder valuta for pengene, er Istanbul. Jeg har delt dem opp i seks kategorier med tre tips i hver.


Det er mange reisemål som ikke er egnet til barn, og kriteriene for en vellykket familieferie er mange. Vi har valgt ut reisemål med hoteller som passer perfekt for barnefamilier. For en romantisk parktur litt lengre utpå våren kan vi anbefale å dra innom Kensington Gardens (vest for Hyde Park), hvor dere bare kan rusle rundt eller for eksempel se nærmere på minnesmerkene for Lady Diana.


Vil dere få med dere det hippeste av det hippe, bør dere ta turen til Shoreditch. Langweekend til New York. The Big Apple har alt du kan tenke deg, og er perfekt for de som liker pulserende storbyliv. La støvsugeren hvile et par dager og kom deg bort og nyt solfylte kaffebarer og varme spaserturer langs kysten. Her er noen tips om weekendsreiser til Middelhavet, der du også kan sole deg og svømme.


Anbefalte reisemål langweekend

Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Selv om denne byen anbefales som et glimrende reisemål for de som reiser alene, er Toronto i Canada også perfekt for familiemedlemmer i alle aldre. CN Tower er umulig å overse, og står definitivt øverst på listen over attraksjoner.


Du flyr med rutefly og velger hotell fra et stort sortiment! Da kan du være mer fleksibel på avreisedager og lengde på oppholdet. Istanbul, legge sol- og badeferien til legendariske Marmaris eller den tyrkiske rivieraens hovedstad Antalya. For luksus og golf er Belek det ideelle reisemålet.


Anbefalte reisemål langweekend

Har du begynt å planlegge sommerferien? Anbefalte reisemål. Vi har spesialisert oss på en rekke destinasjoner rundt om i hele verden.


En miniferie er en liten pause fra hverdagen, hvor du kan senke skuldrene og lade opp sammen med dem du bryr deg om – eller i ditt eget hyggelige selskap. Med direkteflyvninger fra Oslo har New York blitt et populært reisemål for en langweekend. Vi tilbyr mange herlige reisemål med alt fra hyggelige europeiske storbyer og pulserende metropoler, til klassiske reisemål med sol og bad. Prahas bohemske tiltrekning og eventyraktige preg gjør byen til et perfekt reisemål for ferierende som er lei av strandlivet, og som ønsker å bade i kultur.


Anbefalte reisemål langweekend

Du bør tilegne en hel dag til å utforske Prazsky hrad (slottet i Praha), og deretter lade opp igjen med en kraftig middag på en typisk tsjekkisk taverna. I september er ferien over for de fleste, skolen har begynt igjen og sommervarmen er blitt et fjernt minne her hjemme. Tilbring litt tid på å. Lengter du fortsatt etter sol og varme så finnes det mange reisemål som fortsatt har det, og prisene for å reise er mye lavere enn i høysesong. Her tipser vi om noen reisemål du kan reise til i september. Det finnes ingen vaksine mot malaria, men forebyggende tiltak (profylakse) mot malaria som omfatter myggstikkprofylakse og eventuelt medikamenter.


I Folkehelseinstituttets veileder om forebygging av malaria hos reisende er det listet opp hva slags malariaprofylakse som anbefales ved ulike reisemål. Hvert eneste år er det noen reisemål som kan lokke med noe mer ekstra enn andre. De beste stedene å reise med tips til hotellene du bør vurdere. Men bare husk å sjekke disse tre tingene først. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen.


Lave hotellpriser betyr dessuten desto mer å bruke på den fantastiske maten, vinen og ikke minst shoppingen. Nå er det heller ikke slik at lavere overnattingspriser trenger å bety elendig kvalitet, men. Dubai er et reisemål som blander moderne kultur med historie, eventyr med shopping og underholdning i verdensklasse.


Få med deg en forestilling på Dubai-operaen, se byen fra toppen av Burj Khalifa og tilbring ettermiddagen langsetter Dubai Creek, hvor du kan jakte på gull, tekstiler og utforske kryddermarkedene. Sør-Afrika for eksempel har utrolig mye å tilby, der finner du alt. Dette er tre fantastiske land å reise til.


Noen byer har riktig nok høy kriminalitet, men det er et reisemål som. Utenriksdepartementet gir på disse sidene praktisk reiseinformasjon, reiseråd og informasjon om hva slags tjenester og bistand norske borgere kan forvente av utenrikstjenesten. Under hvert enkelt land finner du blant annet praktiske opplysninger, sikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg