mandag 23. oktober 2017

Gratis spill for barn 9 år

Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. PlayStation Classic er spillkonsollen for den nostalgiske PlayStation entusiasten. Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill.


Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko.

Det florerer med spill til alt fra nettbrett til spillkonsoller. Noen ganger ønsker man som forelder å unngå voldelig innhol andre ganger handler det om å finne spill som kan gi barna noe mer enn bare tidsfordriv. Det kan være et spill med en spennende historie, moral, læring eller en annen form for utbytte. Alder: 4- Pris: 19-Lesespillet Poio går som varmt hvetebrød om dagen. Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og appen er en blanding av spill og leseaktiviteter.


Appen koster noen kroner, men baserer seg på et gjennomført opplegg. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? I denne artikkelen har vi samlet apper, og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn.


Spill gratis spill - Barnasside.

Informasjonen om appene er oppdatert. Lekeplassen for Barn i Alle aldre! Nye spill hver dag. Et godt morsomt spill kan brukes i mange forskjellige situasjoner - ikke kun på hytta.


Det er godt å ha noe som begge kjønn kan gjøre sammen nå som leken er mer og mer kjønnsoppdelt. De gode og morsomme spill til barn i alderen - år kan virkelig fange både jenter og gutter. Før noen mister besinnelsen fullstendig over å se at spill som Rayman Legends ikke er nevnt i de eldre klassene, vil vi presisere at de aller fleste titlene her er like morsomme selv om du har nådd myndig alder. Aldersgrensene fungerer slik at folk under år ikke anbefales å spille et spill med nettopp aldersgrense (PEGI) år. Du kan også laste ned en gratis foreldrekontroll-app for Nintendo Switch på din mobil, som du kan pare med konsollen.


Appen gir deg en oversikt over hvor mye og hvilke spill barna dine spiller. Velkommen til Pomu. Du kan også sette tidsbegrensninger og sperringer for spill beregnet for eldre barn eller voksne. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og nettbrett med Android- og iOS-plattformen.


Vi har også jentespill, barnespill, sportspill og mange flere. Kjent lek og lær- spill helt fra cd-rom-tida. Fins i en rekke ulike versjoner fra førskole til småskolealder oog er blant de mest solgte norske spillene for barn. Morsomme øvelser, musikk og sang skal lære barna å sortere, telle, stave, løse problemer og leke med farger og former. Prosentandelen som spiller spill endrer seg ganske betydelig fra til år.


I -årsalderen spiller prosent av guttene og prosent av jentene spille på PC, konsoll, håndholdte konsoller eller mobil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg