mandag 9. oktober 2017

Loppemarked dale

Adresse: Gamle Dale Psykiatriske Sykehus (Sandnes). Det vil bli godt skiltet. Spar deg for kø og kjøp billetter allerede i forkant. Betal 10- i inngang og ta hva du vil! Noen lopper er satt til sides for å selges separat men superbillig: f.

Vi vil holde til i spisestuen på Dale. Runni ungdomsskole Nes skolekorps:. Bloppis er Norges beste loppemarked på nett! Her kan du kjøpe og selge eller gi bort dine brukte klær, sko, accessoirer og annet motetilbehør.


Noen lurer på om baklukeloppisen er lagt ne eller om når neste marked er. Nå har Rune og Maria en av byens mest imponerende. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.

Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen. I dag er det stor aktivitet på Dale. I tillegg til mange turgåere og sjøspeidere holder FeelGood Ungdomshus Sola på med innspilling av musikkvideo for helgens Workshop.


Og i morgen er det loppemarked ! Eksempelvis stort barnebruktmarked på Madla bydelshus, loppemarked i St. STOPP: STYRET I DALE UL VIL IKKJE HA DETTE. Men andre vil nok halde loppemarked framover. Fint om du fortel dette til folk som hadde tenkt seg på dette markedet i Dale.


De har knekt et bein på mange forskjellige møbler. Vi selger alt til det kreative med rask levering og prisgaranti - Handle med 3dagers returrett i dag! Norddal kyrkje har og blitt kalla Dale kyrkje. Kjære alle korpsforeldre!


Vi har overnattingsalternativer hvor dere kan ha selvhusholdning. Real Estate Developer. Loppemarkedet er helgen og 3. Antikk-, retro- og samlermarked.

OpplevEvje markedsfører det Evje og Hornnes har å by på. Vi ønsker å få frem alt det positive som allerede finnes, og kanskje vi også klarer å skape noe nytt sammen etterhvert. Nyheter Evje og Hornnes.


Arrangementer, butikker, virksomheter og aktiviteter på Evje. Rev gymsalen i valgkamp-stunt, siden har elevene hatt alternativ gy– Ser at vi burde ha ventet Per hadde lagt en plan for at familien ikke skulle få vite at han satt i fengsel – slik gikk det ikke. Vi samler inn lopper til høstens loppemarked og håper du har tenkt å bruke noen regnværsdager i vår ti.


Hva skjer i Oslo lørdag 12. RIGGET SEG TIL: Tiril Fuglesta Anna Dale og Vårin Fuglestad hadde rigget seg til med eget salgsbord blant de vel bodene som var satt opp da Rødbanken arrangerte bruktmarked i samarbeid med. De har liten og ingen erfaring med å arrangere loppemarked fra før, så de er veldig spente på hvor mange som vil komme.


Foruten lopper, kan de for øvrig friste med god hjemmebakst, vafler, pizzasnurrer og påsmurt mat. Inntektene loppene gir, er svært viktig for at brassbandet skal få endene til å møtes økonomisk. Vi håper å sitte igjen med rundt 150. Inntektene vi får finansierer først og fremst dirigenten vår, sier Bjørnbakken.


Lyst å se film fra Lys Våken? I Madlamark hadde vi en super LysVåken-helg med tjuefem 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg