fredag 20. oktober 2017

Hvordan ser en positiv graviditetstest ut

Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Her får du informasjonen du trenger.


Hvis du trenger veiledning i forbindelse med hvordan du skal bruke en graviditetstest , kan du her se et eksempel på en brukerveiledning for graviditetstesting. Graviditetstesten bør anvendes så snart emballasjen er blitt brutt.

Når du føler deg klar til å teste, åpner du graviditetstestens emballasje og tar testen du har valgt. Kan en positiv prøve være feil? Selv om det er ytterst sjelden, så er det mulig å få et positivt resultat på en hjemmetest selv om du ikke er gravid.


Dette betegnes som en falsk positiv prøve. Det kan skje dersom du nettopp har vært gravid. Så , hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar.


Billeder af positiv graviditetstest.

Derfor har vi oprettet dette galleri hvor du kan se hvordan det ser ud når en graviditetstest fra lægen eller måske det kendte. Med en graviditetstest -stav fra Babyplan er selve teststrimmelen innkapslet i et plasthylster, så du kan tisse direkte på graviditetstesten. Med denne typen graviditetstest er det derfor ikke nødvendig å samle opp urinen først. Derfor er en graviditetstest -stav fra Babyplan spesielt hygienisk og brukervennlig. Hvordan virker en.


Men, som nevnt, saleiet 29. Testen dere tok i juli ble sannsynligvis tatt for tidlig. Dette hormonet er naturlig, produseres i morkaken og blir skilt ut i urinen til gravide kvinner.


Mengden hCG skal doble seg cirka annenhver dag i begynnelsen av svangerskapet, som betyr at nivået endrer seg markant på bare noen dager. Dette innebærer at en graviditetstest kan være negativ den ene dagen, og klart positiv den neste. Ringer jeg bare fastlegen og sir hallo, jeg har fått en positiv graviditetstest ? Når er det vanlig for en ellers frisk førstefødene å dra til legen? Falsk positiv graviditetstest.


Hvis du nettopp har vært gravi eller hatt en abort så kan testen være falsk positiv i opptil fire uker etterpå. Det finnes imidlertid noen tilfeller hvor testen kan være falsk positiv. Det er fordi det tar tid før kroppen kvitter seg med hormonet.


Det er ikke noe galt med å bruke en graviditetstest tidlig så lenge du er klar over at det er stor risiko for at du ikke får en positiv graviditetstest hvis du tester før menstruasjonstiden din har uteblitt. Hvilken graviditetstest kan du kjøpe og hvor?

En graviditet utenfor livmoren resulterer vanligvis i en positiv graviditetstest , men den er tidvis negativ på grunn av lavere hCG hormon nivåer. Uansett hva resultatet du får fra en graviditetstest , tilkall helsepersonell umiddelbart hvis du: A. Så skulle jeg ta bilde av den (fint minne) og tok en tilsvarende onsdagen etter (dag 31) og da var det negativt. Jeg føler meg jo bra dum som tester på nytt, men etter den første så tør jeg ikke stole på de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg