mandag 16. oktober 2017

Ulldress barnehage

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Sønnen min har hatt ullfleecedresser i barnehagen begge vintrene han har gått i barnehage , og de har tålt det alle sammen.


Men jeg har aldri kjøpt Nøstebarn da, han har hatt fra Englebarn. Jeg synes det er alt for tidlig. Er ikke november ennå. Er 6-grader om dagen. Hva søren skal de bruke når det blir kaldere, tenker jeg, om man skal begynne med det tjukkeste allerede nå.


Parkdressen er fôret også. Barnehagen etterspurte tjukk ulldress. Ulldress til barnehage bruk. Ulldress er et allsidig ullplagg, enkel å ta på og av, fin å bruke som sovedress i barnevognen, på trilletur, i barnehagen , kjøretur i bilen og ikke minst som en kosedress for de små.


Endelig ble ull dressen ferdig! Det gikk med nøster grått og 5. Hva trenger barnet av klær og utstyr i barnehagen ? Det er nyttig å investere i allsidige barnehageklær som kan brukes både inne og ute ved ulike værforhold. Ved å velge klær til barnehagen i ubehandlet ull fra Nøstebarn trenger du få plagg som kan brukes mye. Her finner du vårt store utvalg av ull til barn, enten du skal ha ullgenser, ullundertøy, ullbukse, ulldress , ullsokker, ulluer eller ullhals.


Størrelsene går fra år til år, som tilsvarer størrelse til 122. Dette er gode ullklær hvor som er blandet med noen andre tekstiler for redusere kløe og gi god bevegelighet. Noen barnehager krever at du har med sengetøy om barnet sover inne.


Skal barnet sove i spesielle klær (for eksempel tynn ulldress ) bør den også bli med. Noen tar sovevogna med seg hjem hver dag eller i helgene, andre har den stående der permanent mens barnet sover på dagtid. Barn er aktive, og barn er høyt og lavt inne og ute. Vi ønsker at barnet skal kunne leke og ha det gøy uten å bli kal våt og fryse, enten om det er i barnehage eller skole. Ull er derfor en sikker vinner slik at barnet kan fokusere på lek og læring uten å bli verken kald eller for varm.


Vi har myke barneklær i økologisk, ubehandlet ull og ull med silke. Se vårt store utvalg av ullklær hos Nøstebarn og bestill ulltøy til ditt barn her! Med denne deilige dressen, synes jeg at jeg gamblet ganske mye,. Som et utgangspunkt brukte jeg den samme oppskriften som jeg strikket Ellas tidligere stripete ulldress fra Nøstebarn, men den går bare opp til år, og jeg ville strikke en som varer ekstra lenge, når jeg først strikker en så stor ting. Når jeg sender med ullklær i barnehagen kler de ikke på dette når de går ut.


Ulldress barnehage

De går gjerne ikke ut før etter lunch, og det er jo litt voldsomt å gå med stilongs og skjorte under vanlige klær. Ullas egenskaper er overlegne når det kommer til å holde barna tørre og varme året rundt uansett vær og vind. Med skikkelig ullundertøy er barnet godt rustet for å kunne leke ute, og norske foreldre er verdens­mestre i bruk av ull på barna sine. Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær.


Jeg hadde smelta om jeg skulle gått m. Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn. Ditt sted for alt du trenger til barnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg