tirsdag 17. oktober 2017

Kjøttpudding trines matblogg

Slik lager du kjøttpudding til hele familien. Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev her! Hei, og takk for supre oppskrifter!


Hvis man vil unngå at karamellpuddingen blir pipete (luftrørene man ser på bildet), så bør temperaturen ikke være over 1grader. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Skjær opp alle grønnsakene som angitt.


Stek kjøttdeigen i litt nøytral olje, og krydre med salt og pepper. Ha grønnsaker og kjøttdeig det oppi en gryte sammen med pasta, hermetiske tomater, tomatpuré, kraft og krydder. Som for eksempel pizzasnurrer. Noen nytes til lunsj til juniors store begeistring, mens resten pakkes i poser og legges i fryseren.


Kjøttpudding høres kanskje litt kjedelig ut, men det er det ikke. Det smaker jo så godt! I min verden e ikkje kjøttpudding synonymt med lys farse, sånn som det kan være for mange. Bentes Mat Blogg Bærums Verk, Akershus, Norway Velkommen til min nye matblogg.


Her vil det komme matoppskrifter fra fjern og nær. Noe av det jeg kommer til å legge mest vekt på her inne er husmannskost, kaker, dessert og barnemat. Eg brukte kjøttbolleoppskrifta her som utgongspunkt, men hadde berre Norvegia, og tørre urter.


Tomatsausen lagde eg med gulrot, sellerirot og litt tomatpuré og raudvin i, og den vart god den også, om enn sikkert ikkje tradisjonell italiensk, men full av gode grønsaker. Ekte Wellington er en biff-oppskrift, oksefilet innbakt i butterdeig, i tillegg fylt med sjampinjong og, i noen oppskrifter, fois gras og parmaskinke. Den tar sin ti kjøttpuddingen. Liker du å lage mat er du velkommen til min matblogg som jeg har kalt ganske enkelt. Jeg håper det vil gi deg litt glede i matlagingen, til å prøve nye retter og råvarer.


Jeg har lyst til å dele min interesse for mat med deg og dessuten er dette en fin måte for meg å samle alle mine oppskrifter på. Jeg husker en TV-reklame fra et par år tilbake, der de serverte kjøttpudding med fetaost. Uten å finne fram til oppskrift, laget jeg det en gang på frihånd den gangen. I dag har jeg gjentatt forsøket.


Denne gang noterte jeg meg mengder og framgangsmåte. Ny kokebok, totaloppussing av den 10-årsjubilerende bloggen Trines matblogg , og to gruppereiser for matglade, er bare noe av det 53-åringen fra Lørenskog kan se tilbake på i året som gikk. Ti favorittmiddager fra Trines matblogg.


Lag de ti mest populære middagene fra Trines matblogg. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er.


Dersom du følger dagens oppskrift blir du belønnet med deilige, fyldige, mørke sjokoladecookies med små hvite sjokoladeoverraskelser inni. Jeg er veldig glad i kjøttpudding og dette er utrolig enkelt å lage selv, om man har medisterdeig for hånden. Jeg har vokst opp med kjøttpudding servert med koktepoteter, stekte erter og brun saus, men i dag har jeg valgt ris og salat som tilbehør. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg