tirsdag 31. oktober 2017

Dietter som virker

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dietter slankeråd som virker. Det vrimler av tvilsomme dietter som skal gjøre deg slank på rekordtid. Her er rådene som virker.


Det er ikke holdepunkter for at en slik kost virker inn på tarmproblemer,.

Hun har ingen tro på å følge trendy dietter eller gå på kjappe slankekurer. Det kan virke som det er like mange dietter som det er folk på slankern. Noen sverger til lite kalorier, noen til lite karbohydrater, noen vil kun spise det samme som ble spist i steinalderen og andre vil faste flere dager i uken. Den beste dietten til slanking er en som diett som du kan følge hele livet.


Er du ikke komfortabel med egen kropp eller din vekt, bør du se på kostholdet ditt. Det finnes mange tips på gode dietter på nett, og enda flere dårlige dietter. En populær og kanskje den beste for den som er opptatt av slanking og å gå ned i vekt er keto-dietten.


Som du kanskje har lagt merke til, så har alle eksperter sine råd når det gjelder vektreduksjon.

Man kan blir svært forvirret over alle de forskjellige rådene som dukker opp her og der. Husk at flere av disse diettene ikke egner seg dersom du trener mye. SLANKEKUR: I utgangspunktet vil alle typer dietter kunne hjelpe deg ned i vekt, mener ekspertene. Men slett ikke alle er like sunne for kroppen å gjennomføre.


Og vil du holde vekta nede når du har nådd målet, er sjansen stor for å rykke tilbake til start dersom du har valgt en diett som er umulig å leve på resten av livet. Krasje eller kjepphest dietter , quick-tap dietter , raske vekttap dietter , og flash eller quick-fix dietter er bare noen av de mange populære navnene for vekttap programmer og planer som lover å hjelpe deg å oppnå vekttap raskt og med langsiktig resultater. Vi har sett på seks kurer som lover kontroll på vekten. Kurene er hentet fra boken Slank – kurer som virker , skrevet av Anne-Karine Strøm og utgitt på Aschehoug forlag.


Bytt ut (nesten) alle typer drikke med vann. Vektnedgang (og vektoppgang) er i utgangspunktet såre enkelt: Inntar du færre kalorier enn du bruker, har ikke kroppen annet valg enn å bruke av fettreservene som energikilde. Mer fysisk aktivitet og et sunnere kosthold er prinsippene bak denne slankemetoden som neppe kan kalles revolusjonerende, men som garantert virker både på kort og lang sikt. Biggest Loser er en slankediett som bygger på et balansert kosthold som i stor grad samsvarer med helsemyndighetenes anbefalinger.


Selv om de virker utfordrende, kan dietter faktisk være en morsom måte å utfordre deg selv på. De gir deg en ny opplevelse i verden av mat, og fungere som et forfriskende avbrekk fra de gamle rutinene. Du kan bli lei av å spise de samme måltidene dag etter dag.


Det å gå på en diett kan hjelpe deg å miste vekt, få mer energi, og mer. Også her handler det om å spise godt med frukt og grønt, fullkorn, nøtter, fjærkre og fisk samt magre meieriprodukter.

På samme måte som i middelhavskostholdet og det nordiske kostholdet, er det ikke store restriksjoner i DASH-dietten - i motsetning til i mange andre og strengere dietter. Raske kurer virker ikke. Fedmeprofessor: - Trikset som gjør at du klarer å nå vektmålet ditt.


Det virker som alle skal presse en eller annen agenda over på folk og fortelle dem hva som er den beste dietten. Stort sett er dette en diett med masse unødvendige begrensninger. Hvorfor ikke lære litt om min heller? Det er ingen lavkarbo, steinalder, South Beach osv diett. Sammenlignet med andre dietter så kan lavkarbodiettene vise større forbedringer for blodsukker, HDL-kolesterol, blodfett og andre helsemarkører (5 81).


Ulempene På samme måte som med andre lavkarbodietter (se kapittel 3) så er Atkinsdietten sunn og trygg majoriteten, men den kan i sjeldne tilfeller føre til problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg