torsdag 12. oktober 2017

Clearblue test tidlig

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Clearblue Graviditestest stk.

Gratis frakt fra 6kr. Få det levert på døren. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Men hvis du tror at du kan være gravi ønsker du å vite det helt sikkert så snart som mulig, og mange kvinner ønsker å ta en test tidligere enn dette.


Uteblitt menstruasjon viser til dagen etter forventet menstruasjon. I laboratorietesting ble av graviditetsresultatene detektert dager før forventet menstruasjon, ble detektert dager før og ble detektert fra dager før den forventede menstruasjonen. Det betyr at du med denne testen kan teste tidligere enn med de fleste andre graviditetstest i handeln, da den kan oppdage veldig små mengder av graviditetshormonet hCG i urinen din.


Hvis du derimot benytter testen fra den dagen du forventer å få din menstruasjon, så kan du ta testen når som helst på dagen.

Den enkleste og tydeligste graviditetstesten til hjemmebruk. For å forstå hvordan folk generelt bruker vårt nettsted og for kunne forbedre opplevelse av det, kan det hende at vi samler inn data om ditt bruk av dette nettstedet (både direkte og gjennom våre samarbeidspartnere). Verdens første brugervenlige hjemmegraviditetstest.


Den var hurtigere og enklere end tidligere metoder og den første test , du kunne bruge direkte i urinstrålen. När du vill veta om du är gravid kan det kännas svårt att vänta med att göra ett test. Testen kan brukes opptil dager før forventet menstruasjon. Pluss for stor oppsugingsdel på test -staven, og for en tydelig og grei bruksanvisning. Den gir tydelig resultat og er enkel å lese av.


Bruksanvisningen spesifiserer at testen kan tas når som helst på dagen, ikke nødvendigvis morgenurin. Og så er testen rask! Dette er beste stavtesten! Gir nøyaktig resultat og viser antall uker siden unnfangelsen.


Studier visar att den typ av test du väljer kan göra stor skillnad ifråga om hur lätt testet är att läsa av. Tidlig Graviditetstest. Kroppen til en gravid kvinne produserer graviditetshormonet hCG.


Den lar deg teste opptil seks dager før uteblitt menstruasjon (som er fem dager før forventet menstruasjon). Over nøyaktig fra den dagen du forventer menstruasjon.

Den er en ett-trinns graviditetstest, som er av samme type som brukes på legekontor og helsestasjon. Pakken inneholder en digital holder, og testpinner for engangsbruk. Testen er god å holde i, og har en bred sugende del.


Gir deg beskjed om de fire mest fruktbare dagene i syklussen din. Så om du exempelvis väntar din mens den 15:e i månaden kan du testa så tidigt som den 10:e. Förståelse för dina månatliga hormonförändringar kan hjälpa dig att öka dina chanser att bli gravid. However, if you think you might be pregnant, you want to know for sure as soon as possible, and many women want to test earlier than this.


All our tests contain a small desiccant tablet which is included to absorb moisture and should not be eaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg