onsdag 31. juli 2019

Jul lage selv

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. La deg inspirere til å lage de fineste julegavene selv i år. Se våre favoritter her.


Liker du å være ute i god tid og kose deg med å lage fine hjemmelagde julegaver om høsten? Vi har gode idéer til hva du kan lage !

Julegavene du kan begynne å lage nå: gode idéer. Hvilken er din favoritt? Del gjerne dine kreative prosjekter med oss i vår gruppe. Kreativ jul ”Hva skal jeg lage av juleting? Her er inspirasjon til den fineste, mest kreative hjemmelagde julepynten, både nyheter og de største favorittene.


Du finner også alt du skal bruke til gaveinnpakningen og forslag til gaver som du kan lage selv eller ting som alle kreative vil elske. Lag en grafisk pakkekalender av en kleshenger og små gaver pakket inn i hvitt papir. I stedet for tall, tegner du svarte prikker på papiret som poden så skal telle for å finne den riktige.


Lag selv kranser og juledekorasjoner til jul og advent.

Blomsterdekoratør Denise hos Blåveispiken Blomster er kjent for sine fine dekorasjoner av naturmaterialer både i butikken hvor dekorasjonene er til salgs og hjemme. Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv. Gjør det selv - jul Lyst. Imens kan du lage reinsdyrhornene ved å klippe eller brekke saltstenger i biter og feste dem sammen med smeltet sjokolade. Her finner du tips til dekorasjoner du kan lage selv og som passer godt til jul , de fleste basert på materialer du finner i skogen og hagen.


Klikk på bildet og du føres direkte til en artikkel om hvordan du kan lage dekorasjonen selv. Her er gode julegaver barna kan lage selv (sammen med deg) 1. Her må man ha keramikktusjer, kan fåes kjøpt hos hobbyforretninger som panduro. Julen markeres med festligheter over hele verden. De mest spennende kalendrene lager du utvilsomt selv. Har du hørt om disse tradisjonene?


Se ideen til Julepynt du kan lage selv og følg veiledningen som er gratis. Julaften er overstått og julefreden har senket seg. Innkjøp av julegaver – ferdig. Innpakking av gaver – i mål.


Dekking av pent julebord – vel overstått. Ved å klikke på lenkene under får du se hvordan du enkelt kan lage og distribuere julekort - enten du velger å skrive ut selv eller lar andre gjøre jobben for deg. Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak.

Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn. Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt.


Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det. Lyst til å lage julegaver og spise godteri samtidig?


Sett av en kveld til å lage konfekt. Noen av smakene passer kanskje best til voksne, andre vil barna trygle om å få mer av. Det er ikke vanskelig å få til.


Spis alt selv , eller legg de ferdige konfektbitene på glass og gi bort i julepresang til besteforeldre eller andre søtmomser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg