mandag 1. juli 2019

Leos lekeland drammen

Gratis avbestilling! Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark.


I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet.

Sjekk vår nettside lekelanddrammen. Vi har utvidet menyen med kyllingburger, kyllingnuggets og vegetar pizza. Velg mellom fint, grovt eller glutenfritt brød.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Vi skal gjøre vårt beste for at det blir en fin bursdagsfeiring!


Skoleferier og helligdager åpent alle. Vi organiserer bursdagsselskaper for alle aldre.

Innendørs lekeland i Harstad for små og store, med kafe, golfsimulator, rom for bursdag og masse spennede aktiviteter. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Opplevelser for små og store!


Velkommen til Nordvestlandets største innendørs lekeland – et møtested og aktivitetshus for små og store. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Selskapet er inne i en ekspansiv fase, og regner med å etablere 6-lekeland årlig. Metro Sandefjord er et underholdningssenter smekkfullt av aktiviteter for alle aldere!


NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet. Hotvetalleen Drammen. DNT har tilbud for absolutt alle, og spesielt variert er det for barnefamilier.


Siste helgen i juni ble Verdens største lekeland høytidlig åpnet, og ved Gjendesheim i Jotunheimen ble det både snorklipping, jubel og spurt under lekelandfanen av små, raske føtter. Blikkenslager, Pedagogisk Veileder, Vil Du Gjøre Norge Ferskere Og Sunnere? Klatrestativ, Barneavdeling for de aller minste, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanonområde, sklier, og mye mer.


Ett gigantisk lekeland med masse av lek og eventyrlig moro. Her finnes det noe for alle mann. Leos lekeland er likevel den overlegne bursdagsarrangøren i regionen med mellom og 1bursdager i uka.


Leker for millioner — Omsetningen vår har ligget stabilt på rundt millioner de siste årene, men etter at vi bygde om Forus-avdelingen til å bli Norges største lekeland , har veksten vært på 1prosent, sier Skandsen.

This is the place where kids can enjoy themselves for many, many hours! Adecco Select har et solid fagmiljø med bred kompetanse innen aktivt kandidatsøk, kandidatvurderinger og rekruttering til faste stillinger. Sko er ikke tillatt inne på lekeland.


Både barn og voksne må ha på sokker. Drammenseren Pedersen drev tidligere lekeland i Drammen , og etablerte i sin tid Hopp i havet i Oslo, som han solgte for en tid tilbake. Da lovte jeg meg selv at jeg aldri skulle gjøre noe slikt igjen!


Helgevikarer, Sjåfør, Barista og mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg