onsdag 24. juli 2019

Hvor mange heter undis

Jeg vet det finnes en annen som heter det samme som meg i Norge, hun er ca. Jeg vet ikke om noen som heter Betty Duck (sjekket gule sider og sånt, men tror jeg blir den eneste :-) ). Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Hest er en dyreart i familien hester, som holdes som husdyr. Alle dagens hesteraser nedstammer fra den utdødde villhesten tarpan.


Hester har en enestående tilpasningsevne og finnes nå som husdyr i nesten alle land. Se hvor unikt eller vanlig ditt navn er. Her skriver du inn for- eller etternavnet ditt og trykker enter. I navnesøket kan du enkelt finne ut hvor mange som har samme fornavn (og etternavn) som deg. For de vanligste fornavnene…?


Hvor mange har Hansen som etternavn? Er Jensenette, Fordel og Bønne navn? Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark pr. Kjært barn får mange navn. Begge tallene er litt lavere enn forrige år. Med mange etternavn, nøyer de fleste seg med ett fornavn: prosent av guttene og 2prosent av jentene får flere fornavn.


Lurer du på hvor mange som heter det samme som deg? Finn detaljerte tabeller med tidsserier, og lag egne tabeller. Huset renses omhyggelig for alt av syret (gjæret) mat, og alt husgeråd som har vært i berøring med syrede matvarer erstattes av spesielt Pesach-service. Høytidens sentrale begivenhet er seder, et fellesmåltid som avholdes på festens første aften, hvor det spises en rekke tradisjonelle retter som symbolsk knyttes opp til flukten fra Egypt.


Mange navn kan knyttes til julen, juleevangeliet og tv-serier i den store høytiden. Hvilke navn er det, og hvor mange i Norge heter det? Vi søkte på Statistisk Sentralbyrå tidligere denne måneden. Mengdeberegning avhenger av hvor mange retter som finnes på buffeten og mengde kjøtt og fisk avhenger av tilbehøret.


Det veit jeg med sikkerhet siden det kun er min familie som heter dette til etternavn. Det er vanlig å beregne ca. Riktig klageinstans er fylkesmannen i det fylket du er bosatt. Du må likevel sende klagen via skattekontoret.


På Statistisk Sentralbyrås nettsted kan du sjekke hvor mange som har det samme navnet som deg. Utgjør det egentlig så mange , når det hvert å fødes i underkant av 60. Og hva hvis vi ser på hele landets befolkning, som per 1. Vi har sjekket hvor mange nordmenn som faktisk har navnene på topp 10-listene. Mange bygder ble liggende helt øde og det tok århundrer før folketallet var tilbake på tidligere nivå.


Inntektene fra skatt og jordleie falt med nesten påfølgende århundre, noe som rammet den norske staten hardere enn hva som var tilfellet i Sverige og Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg