tirsdag 9. juli 2019

Morsomme bursdagsdikt

Gled den som har bursdag med en vakker bursdags-bukett – Se det flotte utvalget av bursdagsblomster hos Euroflorist. Noen mennesker liker ikke vinteren, de sier den er for kal jeg synes de bare liker å klage, vinteren er jo rett og slett knall! Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Jeg liker å studere istapper, og lage engler i snøen, jeg liker å gå. Er du på utkikk etter morsomme bursdagsbilder? Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden har vi samlet flere morsomme bursdagsbilder som garantert får frem latteren! Berømte sitater Oscar Wilde Per Fugelli Venn Alder - antall år Kloke sitater 10. Below I have collected some good Poems, Quotes, Pictures and Words of Wisdom that can be used for Birthday.


Jeg har funnet frem litt av hvert du kan skrive i kortet til noen som har bursdag. Morsomme sitater til bruk på f. Du finner flere morsomme figurer også,. Smil til verden, og du får en støvel i trynet.


Smil igjen, og du har et nytt par!

Leter du etter en morsom bursdagsvits? Bursdagsdikt og -ordtak. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark. Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla.


Bob Phillips Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk. Skal du feire bursdag, er det alltid morsomt å ha bursdagssanger eller taler. Men du holder deg like godt Gratulerer med dagen din håper den blir riktig flott!


Hei, Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som folk virkelig ville le av. Men etter litt søking og googling fant jeg ut at det ikke var så mye bra som lå ute. Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager. Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser.


Det å tenke på, når man. Regina, du glade og vakkre og pene Godt vi er her så du ikke ble sittende alene. Puffer denne litt opp jeg.


Denne morsomme leken kan gjøres både utendørs og innendørs. Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2-meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig).

Eg var så trøytt av dagen eg stunda etter ro, no skulle det bli godt å gå til kvile. Men som eg gjekk og rydda eg såg ein liten sko, ein barnesko, som leita fram att smilet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg