tirsdag 2. juli 2019

Elektrisk traktor barn

Se vår store uttak. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi er spesialister på elektriske kjøretøy til barn og tilbyr norges største sortiment.

Vi kan el-bil til barn ! PEG PEREGO er en europeisk produsent og bransjeleder innenfor elektriske kjøretøy til barn som lager meget robuste produkter med høy lekeverdi. Elektrisk Traktor barn. Leveres med henger og adapter til Rolly Toys tilhengere. Verktøy og jernvare. John Deere elektrisk lekegator for barn.


Våre elektriske biler har de kraftigste batteripakkene og de beste dekkene (som gir best feste). Legg til sammenlikning.

Hovedutvalget av våre traktorer kommer fra tyske Rolly Toys. Gråtass stor trå- traktor fra Rolly Toys. Her er kvaliteten og detaljene i fokus - det er rett og slett bare helt fantastiske traktorer for barn. Sjekk våre gode salg i dag! Men med en elektrisk bil til barn , kan selv de små være med ute og leke på veien.


Enten du har en liten gutt eller jente vil elektriske kjøretøy til barn med fjernbetjening falle i smak. Tenk deg å se ditt barn klemme inn gasspedalen og cruise av gårde i sin egen elektriske motorsykler, sparkesykkel, elektriske biler til barn. Tøff elektrisk traktor for små barn.


Komplett 500W – 36V elektromotor som passer våre elektriske ATV´er. Traktoren kjører når pedalen trykkes inn og stopper når. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Leker til barn LEGO.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. For de mer arbeidsglade barna , er det fint med en eltraktor. Så kan de små kjøre rundt med verdifullt gods og få en smak på voksenlivet!


Nå også med innebygget lys både fremme og bak! Stor og stødig elektrisk ATV med luftfylte dekk.

Atven leveres med kraftig motor og batteri. Produktet er produsert av amerikanske Razor som er kjent for høy kavalitet og fint design. Firehjulingen stopper automatisk om man faller. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg