mandag 15. juli 2019

Dåpsgaver 2018

Vi har stort utvalg av dåpsgaver hos gullsmed Dahlsveen. Besøker du vår butikk i Trondheim sentrum vil vårt strålende og erfarne personale. Her finner du kontaktinformasjon. Kart, telefonnummer og epost.


Dåpsgaver 2018

Gullsmed Dahlsveen og historien. Se våre produktkataloger. Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Perfekt som dåpsgave. De nydeligste babygavene finner du hos Sprell - til dagers levering. Vi har håndplukket det beste slik at du slipper!


Dåpsgaver 2018

Nydelige dåpsgaver til gutt! En dåpsgave skal bære preg av at noe stort har skjedd. Si velkommen til jenta på en helt spesiell måte, gi en dåpsgave som varer livet ut!


Disse nydelige, forseggjorte dåpsgavene til jenter vil bli verdsatt også når hun vokser opp. Tips: Gjør gaven personlig med inngravering av navn, dato og hilsen på gaven! Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente.


Fødsel, barnedåp og bursdager er minnerike begivenheter for oss alle. Ta vare på minnene med en gave som varer evig. Kom til oss når du skal kjøpe gave til nyfødte, dåpsbarn eller barnebursdager.


Sprell har stort utvalg i fine gaver til dåp og navnefest. Hos oss finner du de klassiske gavene og noe litt annerledes til den store dagen. Anheng i hvitt gull med diamant.


PiaPer er de tradisjonsrike, norske sølvsmykkene med emalje som i år har gledet små og store. De velkjente smykkene er populære gaver til dåp og navnedag, og et minne mange bærer med seg gjennom livet. EIK barn er norges ledende produsent av dåpsgave til barn. Vi produserer nesten alt selv i Tønsberg, og har gaver til barnedåp, navnefest, barselgaver og vennegaver. Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i butikker og i nettbutikken.


Lurer du på hva du skal kjøpe i dåpsgave til det lille dåpsbarnet? Jeg synes de fleste typiske dåpsgaver er helt kjipe å få. Jeg har ei stor kasse på loftet med sparebøsser, holdere til dåpsattester, fotoalbum og alt mulig annet tull vi har fått til fem barn, som rett og slett ikke blir brukt. Gi gutten en klassisk dåpsgave som han kan ha glede av hele livet.


Dåpsgaver 2018

Dåpsgaver til gutter. Gaver til dåp og navnefest finner du hos David-Andersen. Vi har søte barnesmykker, barnebestikk og andre minnerike gaver til dåpsbarnet. Velkommen til KAOS!


Vi benytter Cookies på siden for å bedre forstå hvordan vi kan gjøre opplevelsen til våre besøkende enda best mulig og for å gi deg relevant markedsføring vi tror du ikke vil gå glipp av. Ved å lukke denne meldingen og fortsette å bruke nettsiden vår godtar du bruk av Cookies. Vi har fått vårt første barnebarn, og snart står dåpen for tur. Hvor mye er det vanlig at besteforeldre gir til barnebarna i dåpen? Kan legge til at vi har selvsagt gitt gave og i tillegg kjøpt litt barneutstyr - har god økonomi, men siden dette er vårt første barnebarn er vi litt usikre på hvor.


Du har anledningen - vi har gaven! Stort utvalg av smykker og klokker. Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk!


Da er det naturlig at mange vil gi en ekstra personlig gave, men den trenger ikke være veldig dyr av den grunn. Barnemedlemsskap i Turistforeningen, Asbjørnsen og Moes samlede eventyr fra en antikvitetshandel eller et løfte om en tur senere i livet er kreative dåpsgaver jeg har hørt om i det siste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg