mandag 29. juli 2019

Sunne salater

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. La deg friste av våre smakfulle, spennende salater. Se Sunne hoteller på kart.


Vi har oppskrift på super gode salater , passer like godt til lunsj som til middag. Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat.

Tre raske og sunne salater du blir mett av. Selvfølgelig kan en salat utgjøre hele middagen. Her får du mange gode oppskrifter og tips om andre gode salatretter.


Brisling regnes blant mange som en selvsagt del av jule- og påskefrokosten fordi den smaker så godt sammen med egg. Brisling skiller seg fra vanlig sild med sin skarpe kjøl under buken, noe som sannsynligvis er årsaken til at svenskene kaller den skarpsill. Fargerike salater Start det nye året med masser av grønt og lag sunne salater i alle regnbuens farger, og unngå samtidig å kaste mat ved å bruke opp rester. Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat.


Den tiden er heldigvis over, og nå lager vi salater med inspirasjon fra alle verdens kanter. Dagens salater kan godt være et helt måltid i seg selv, fulle av reiseminner, næring og gode smaker.

I dette innlegget har eg samla forslag til sunne , enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken. LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om en prøver seg på lavkarbo heller lite fett i maten, så vil proteinrik mat være fornuftig om en skal slanke seg men samtidig få overskudd av energi. Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss.


Mer frukt og grønnsaker, fullkornsprodukter og rene råvarer. Vi vil gi deg sunnspirasjon i hverdagen: De enkle tipsene og triksene som gjør måltidene litt sunnere. Sprøtt, grønt og godt! Våren er tid for sunne og mettende salater – enten du foretrekker en crunchy cæsarsalat med kylling eller biffsalat med deilige smaker.


Mettende, smakfulle og næringsrike salater. Veganer, spiser bare gress og salat da? Men salat trenger ikke være et skjellsor langt i fra. Her har du beviser på akkurat dette, salater som metter og smaker, og som passer både som tilbehør og som hovedrett. Storhusholdningsbransjen har søkt etter attraktiv dekor til forskjellige retter, og etterspør salater i flere farger og bladfasonger og gjerne med forskjellig smak.


Salater - En god salat kan være et helt måltid i seg selv og mange av oppskriftene på salat du finner her kan brukes som fullverdig middag eller lunsj. Cæsarsalat er en italiensk klassiker, som er enkel og rask å lage hjemme. Her har vi byttet ut parmesan med salatost og serverer hardkokt egg til, noe som gjør at salaten får et hint av Salat Nicoise, en klassisk salat fra Frankrike.

Litt rød og gul paprika, noen skiver agurk, en eggeplomme, friséesalat, noen blåskjell eller kylling. Det er bare fantasien som setter grenser for å lage de mest velsmakende og mettende salater og småretter. Se flere gode knasende sprø salater her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg