torsdag 11. juli 2019

Trådløs støvsuger test 2018

Finn Støvsuger Trådløs. Med Munnstykke suger i 360° og led-lys, kan du enkelt rengjøre overalt. Unngå ledninger og velg en praktisk ladbar støvsuger. Kjøp SpeedPro Max i dag!


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO er en trådløs støvsuger som har fått mye skryt av ekspertene. Modellen er blant annet blitt kåret til toppscorer i den svenske avisen Aftonbladet sin store test – samt hos teknologimagasinet Tek. Dette har vi kommet frem til på bakgrunn av brukeranmeldelser og eksterne testresultater. Rett bak følger Dyson VAbsolute, som også er batteridrevet.


Det kan være verdt å merke seg at den har flere tester til grunn, og også et par nyere. Best i Test guide: I denne håndstøvsugertesten gjennomgår vi de håndstøvsugerne som har fått best resultat i uavhengige tester i en rekke førende skandinaviske nettmedier og aviser. Deretter ser vi nærmere på om du faktisk klarer deg med en håndstøvsuger i stedet for den tradisjonelle støvsugeren.


Dansk test av trådløs støvsuger Ikke gå for vinneren hvis du vil ha god batterikapasitet. Se hvilke trådløse støvsugere som duger. Smart funksjon på håndtaket med egen liten børste som kan dras ut med et klikk. Her kan du få et innblikk i hvordan spesifikasjonene fordeler seg for støvsugerne.


Spesifikasjonene omfatter alle støvsugere med pose og poseløse støvsugere fra vår test. Det gjennomsnittlige energiforbruket for støvsugerne er på 6watt. I denne artikkelen tar vi for oss de støvsugerne som har vunnet flest tester og fått best anmeldelse. Slik kan du enkelt finne ut hvilken av de beste støvsugerne på markedet som passer til akkurat dine behov. La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem.


Tenk deg en støvsuger som alltid er tilgjengelig, men som ikke har en lang slange og en ledning som hele tiden må plugges i et nytt stikk på ferden rundt i boligen. For mange er det robotstøvsugeren som har forenklet støvsugingen og gjort den tradisjonelle støvsugeren overflødig. Når jeg ser det kommer støv så må jeg frem med støvsugeren , sier Katrine Rye Holmboe. I dag har den lille familien hennes en ekstra kraftig støvsuger som får opp både san smuler og.


Produsentene selv erkjenner at man ikke burde kvitte seg med den tradisjonelle støvsugeren med det første. Argumentet for robotstøvsuger er imidlertid gjerne at de skal brukes til vedlikehol i tillegg til mer dyptgående rengjøringer, ikke som en erstatning. Anbefalt håndholdt støvsuger - Dyson V10. Det er aldri dumt å ha en støvsuger for hånden.


Sånn omtrent rett ved deg når uhellet er ute, svigers ringer på døra eller melposen har eksplodert på kjøkkenet. Beskrivelse av Electrolux EER77SSM. Valg av ledningsfri støvsuger. Støvsuger kan være irriterende å slepe rundt på, den bråker og så kan vi til og med risikere at gulvene blir ripet opp.


Med den ledningsfrie støvsugeren er noen av disse irritasjonsmomentene tatt vekk, og du kan faktisk kjøpe en ledningsfri støvsuger som fungerer. Støvsugeren er laget av hardplast men med myke kanter, mens munnstykket har en mykere type plast som ikke skraper opp møbler og listverk. Ledningskveileren fungerer godt og er stillegående og lett å bruke. Selve støvsugeren virker imidlertid noe skranglete, spesielt når man drar den over terskler. En støvsuger som Athlet kan i praksis brukes på to måter.


Enten som en mye hendigere assistent til den konvensjonelle modellen, eller som den eneste man har. Den eneste støvsugeren. Det som er helt klart er at Athlet ikke har den samme sugekraften som vanlige støvsugere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg