tirsdag 9. juli 2019

Daftø piratbyen

Daftö Camping Resort nå og spar opptil med Agoda! Gratis avbestilling! Daftöland är nöjesparken med attraktioner, spel och matställen.


Under besöket kan du stöta på Daftölands pirater när du minst anar det. Här låg vi veckor med vår husvagn, och tycker hela stället är kanon, speciellt om man har barn (vi har en månaders flicka och en årig pojk och en dotter på år) vi har varit på daftölan vi har badat i den fina poolen, vi har varit på utflykter kan varmt rekommendera Skattkamarön´s utflykten om man har mindre barn. Helt nydelig plass for familieferie.


Sanitæranlegget oppe ved piratbyen er nytt og meget innbydende, ingen poletter og mange familiebad. Hyggelig betjening og greie priser. Daftø land skuffer heller ikke. Lämna sängkläderna och handdukarna hemma, få mer plats i bilen och slipp ockupera tvättstugan så fort du kommer hem. Lägg till linnepaketet vid bokning av boende, vill du ha det extra bekvämt kan vi även bädda din säng och puffa din kudde.


I vår stugby finns nio olika stugtyper med alternativ från koja till slott. Här nedan ser du fyra av dessa. Bo bland trädkronorna i Döskallebyn där du får ta dig fram längs hängbroar för att nå fram till dörren. Men desverre har anlegget vokst fortere enn de kan håndtere. Når vi skulle spise middag på kvelden, på Restaurant Packhuset, så tok det for noen av oss altfor lang ti fra vi bestilte til vi fikk maten på bordet, slik at noen av oss var nesten ferdige med å spise, før de to siste fikk mat, Ellers var maten grei på det jevne Frokost var grei, Men veldig dårlig kvalitet på juisen, og ingen egen dispenser til melk, smakløs eggerøre og bare.


Er det å se vannet, være i nærheten av piratbyen slik at barna kan være der å leke, samt vite at dere er rett ved. Er ikke lange avstander til butikken og bassenget uansett hvor du velger å ligge. D ligger liksom midt i. Du finner alt fra skattejakt, sel safari til badeland og snorkel safari. Strømstad sentrum og Nordby senteret ligger bare et lite steinkast unna, der skal vi shoppe og.


Daft resort - hvor er det best bo? Da kan du bestille de som ligger i samme tun. Unn deg selv noe godt i hverdagen, dypp sunne ingredienser i deilig myk. Legger ved noen ferie bilder fra et solfylt Sverige.


Er du i Strømstad og trenger overnatting anbefaler jeg dette stedet på det varmeste. Perfekt sted for en familie ferie. Her er mange aktiviteter for både store og små. Bildene er fra pirat parken,og hytten vi leide i piratbyen. Vår hytte heter rom.


Egentlig hadde vel det beste være to separate hytter, begge deler har vel sine fordeler. Mini-doene var det artigste på hele turen, hvis du spør ungene her hjemme! D Vi bor ikke langt unna, og har vært der flere ganger, både med bobil, vogn og på hytte. Men ennå ikke i piratbyen , så tilbake skal vi, ja!


Helt utrolig alle de detaljene rundt omkring. Hedda og Linnea syntes det var stas - kjøre karusell, falle i vannet (Linnea), leke i svinghuske osv. Vi har bare ikke vært der før.


Vi var en rask tur innom Strømstad for noen nødvendige æren og da så jeg noen flotte utsmykninger på prestekontoret som var under rehabilitering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg