fredag 19. juli 2019

Personlig pynt dåp

Vi har et stort utvalg av dåpspynt. Se vårt utvalg her! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former!

I alle farger og fasonger. Pynt , Dekorasjon og Mer til Dåp og Navnefest. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Det ser lekkert ut når alt harmonerer. Du kan velge tradisjonelt som rosa og lyseblått, men det er fint å bruke andre fargeskalaer for å få et litt mer unikt og personlig bord.

Vårt beste tips er å forberede seg godt og å pynte bordet klart dagen i forveien. Her er forslag til pynt til dåp. Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop!


Dåpspynt, dekking av dåpsbor lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp. Ta en titt og la deg inspirere!


Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort? Da skal vi prøve å hjelpe deg.


På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Våre servietter med peronlig trykk til dåp og selskap er veldig populære og gir en skikkelig wow-følelse. Velg mellom servietter i en mengde ulike farger og størrelser.


Du velger senere om du vil ha et søtt symbol, barnets navn og dato eller en helt egen layout trykt på din serviett.

I et koselig hjem bor det to glade voksne personer. De er så lykkelige at de går rundt og stråler om kapp med solen. De har nemlig fått en liten baby. I boken har barnet enda ikke blitt døpt, og det nærmer seg dagen da foreldrene skal finne det helt riktige navnet til barnet. Det er en stor og viktig oppgave, som får hjerne og hjerte til å knake og banke.


Men en dag kommer plutselig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg