fredag 5. juli 2019

Tilbehør kreps

Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!

Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Reker, krabbe, hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser. De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr.


Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones. Det smaker fantastisk. Kreps , krondill og kantareller er fantastiske smaker sammen, og denne enkle retten er en delikat måte å nyte krepsen på.

Nykokt ferskvannskreps trenger bare enkelt tilbehør , men krondill er. Vi bistår deg gjerne med alt du ønsker av tilbehør. Loff kan med fordel byttes ut med Västerbottenpai slik de serverer i Sverige – dette er en perfekt kombinasjon til kreps og skalldyr.


Velg mellom forslag til laker å koke krepsen i: Kokelake med krondill: Kok opp laken og la den trekke ca min. Legg krepsen i kokende lake, se koking. Kokelake med krydder og øl: Kok opp og la laken trekke ca min før krepsen legges i kokende lake, se koking. Sjøkreps er en kreps i hummerfamilien. Du kan kjøpe ferdig kokte sjøkreps og raskt tilberede dem med enkelt tilbehør , for en rask lunsj, lett middag eller forrett.


På svenske krepsebor og de har jo greie på det, hører det også med ost. Uvant for oss som ellers sverger til majoneslignende sauser. Forslag til tilbehør : Creme fraîche, løyrom og hakket rødløk Blinier (små pannekaker) Ostepai (i Sverige er det den klassiske västerbottenpaien som gjelder) Brø flatbrød og godt smør Sitronaioli Kryddersmør Grønn salat (med f.eks. fenikkel, agurk, sukkererter) Saltlake til 1-kilo kreps Oppskrift. Liker enkelt tilbehør til kreps (mye av det samme som jeg bruker til krabbe). Synes avocado i skiver er godt også.


Og nymalt, svart pepper. Selv om det høres eksklusivt ut, er et godt krepsmåltid enkelt å tilberede - og sammen med gode venner rundt bordet er det ganske sosialt også. Varm opp stekepannen og legg krepsehalene i med skallet ned.

La alt bli skikkelig varmt før du tilsetter litt olivenolje. Snu krepsen og la den få en rask stek på kjøttsiden. Fire personer – bruk fire kreps. Bruk helst levende sjøkreps (bestill av fiskehandleren i god tid). Norske frosne har også bra kvalitet.


Behandles som fersk etter tining i kjøleskap. Ferdigkokt sjøkreps tåler lite varmebehandling. Temperer smøret til det er mykt, nesten flytende. Tilbehør og annet Som tilbehør er det ofte nok med loff og mmajones, men også evt: Hakket løk (utrolig godt under reker på loffen) Chilisauser Rømmesauser Sitron i biter til å klemme over Urtesmør Limeaioli Loff eller annet fint brød Majones og smør. Drikke Forsøk en frisk hvitvin til.


Ellers passer pils til reker. Nå er det perfekt tidspunkt å spise sjøkreps da tilgang på råvaren og prisen er på sitt beste. Kreps er super enkel, men vanvittig digg kosemat. Gratiner de raskt i smør av ferske urter, chili og hvitløk og server med nydelig hvitløks bruschetta og aioli. Slik tilbereder du raskt og enkelt disse herlige krepsene: Sett ovnen på 2grader.


De er ferdige på til minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk. Nano akvariene er laget i et enkelt og tidløst design. Hummerfisket er i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg