onsdag 24. juli 2019

Karbonadedeig i form

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig. Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg.

Dette ble gjort for at forbrukerne skulle ha en definert kvalitetsstandard å forholde seg til for å kunne sammenlikne produkter, kvalitet og priser. Tradisjonelt var karbonadedeig fremstilt av kvernet, renskåret kjøtt av storfe. Drink og cocktail (292) Form og pai (112) Forretter og småretter (755) Grillmat (115) Gryterett (118) Hovedrett. Ha alt i en ildfast form og strø over revet ost. Sett formen midt i ovnen i ca.


Server med valgfri ris eller en god salat. Forslag til tilbehør: Tzatziki, gresk salat, grønne selskapserter eller blomkålris.

I karbonadedeig er kjøttet først renskåret, det vil si at det synlige fettet er fjernet før kverning. Kjøttdeig er kvernet med naturlig tilhørende fett. Altså er det litt sunnere, eller i hvert fall litt magrere, å spise karbonadedeig , men det betyr ikke alltid at maten blir best ved å velge kardonadedeig. Dersom du ønsker en litt mer fyldig form kan du blande egg med.


Lagd av karbonadedeig slik at den ikke er så feit. Vi lagde rundstykker noen dager tidligere og det er de som er brukt her som hamburgerbrød. Ellers hadde vi rødløk, salat, tomat, agurk og en osteskive på toppen.


Fremgangsmåte Rør først inn deigen med salt, pepper, egg og potetmel. Form to store kaker, som hakkes lett. Ha kjøttsausen i en dyp ildfast form , eventuelt i små porsjonsformer. Legg potetmos som et lokk over kjøttsausen og dryss ost på toppen. Ha massen i en brødform.


Stek ved 1grader i ca. Kålstuing eller ertestuing er også godt tilbehør til kjøttpudding. Kok pastaen i godt saltet vann og sil av.

I en ildfast form , legg lagvis pasta, saus og kjøtt. Alternativer til kjøttdeig Om du vil redusere fettet i maten, kan du bruke karbonadedeig. En studie ved Iowa University brukte kjøttdeig med henholdsvis , og fett og tilberedte maten på tre måter: Formet som en hamburger eller kjøttkake og stekt på panne.


Form karbonadedeigen til flate, ovale former. Husk at de minker omtrent prosent ved steking, så lag dem store nok. Dypp dem i mel, lag mønster i kakene med baksiden av en kniv. Etterstek gjerne i ovnen, så holder de seg varme.


Skjær løken i skiver. I denne middagen er det mange godsaker! Alt-i-en- form -middager er genialt siden man kan putte så mye forskjellige oppi formen , schmækk inn i ovnen og ferdig!


Denne gangen er det gratinert karbonadedeig -potetmos- form med diverse grønnsaker som er dagens middag. Jeg er veldig glad i karbonader. Hjemmelagde karbonader smaker så utrolig mye bedre enn de du kjøper. Det er enkelt å lage, de blir langt mer saftige og smaken er rett og slett langt bedre.


Fordelen med å lage er karbonader selv er at dette faktisk er ganske sunt. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Du kan også droppe vannbadet, og i stedet steke puddingen ved 1grader i cirka minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg