mandag 1. juli 2019

Fru haaland klubbmat

Fru haaland klubbmat

Vil du lage knasende sprø bagetter må du investere i litt ti men belønning får du i rikt monn når de skal fortæres. Disse bagettene blir sprø utenpå og myke og luftige på innsiden, akkurat slik jeg vil ha dem. Holder de seg sprø over ti det kan jeg dessverre ikke si så mye om, våre bagetter var oppspist etter fire timer og de holdt mål i alle de timen ihvertfall. Innlegg om klubbmat skrevet av fruhaaland. Dette er klubb mat med stor k, i hvert fall for den litt eldre garden.


Med det mener jeg, de som ikke driver med tapas, sushi eller sashimi og den slags nymotens greier. Her står deigen til hviling nå, før gjæra og saltet skal i. Fant ikke 4-kornbrød på Rema, men tok en pakke med kornbrød i stedet. Ikke hadde jeg nok sammalt hvetemel grov heller, men fylte på med litt sammalt rug og havregryn slik at det ble tilsvarende mengde. Klubbmat som passer for de fleste ganer.


Bare halvgrovt tenker du, i disse dager når brød ikke kan bli grovt nok. Dette gjør hun med glimt i øyet og med mye humor, slik at det er overhengende fare for at du får trimmet lattermusklene dine. Hun forteller sin historie dønn ærlig på godt og vondt. Julegeiter er nydelig bakst som smaker helt fantastisk med smør og ost på, enten hvit eller brun.


Det smaker også fortreffelig med salt kjøttpålegg på, eller rett og slett naturell til en god kopp kaffe. Denne ovnsretten er super fin helgemat. Tar liten tid å lage, så du kan bruke tiden din på helt andre ting en å stå på kjøkkenet. Her har jeg brukt ferdig grillet kylling, fri for skinn og ben. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Fru haaland klubbmat

Mat for deg som tar det hele med en klype salt og ser lyst på livet. Fru Haaland , Skudeneshavn, Norway. Litt retro klubb mat i fra tallet. Terte-skjell fylt med fiskeboller hvitsaus og grønnsaker. Lever denne retten i beste velgående i de tusen hjem enda eller er det bare her den nytes fremdeles.


Kjøttkaker er noe jeg liksom aldri har fått 1. Jeg går for dobbel porsjon og tenker at hvis denne oppskrifta er like velprøvd som grovbrødet og komlene dine, skal middagen bli en sikker suksess. Mat med fru Haaland Over åtte episoder skal den populære matbloggeren fra Karmøy lære bort sine beste kokketriks. Jeg er ingen mester, og lever greit med det. Oppskriftene er enkle som fot i hose, og noe alle kan få til, sier Gunn Haaland.


Her lages og fortæres vårruller. Det er to ledige plasser mars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg