fredag 26. juli 2019

Takplater byggmakker

Skal du fikse taket? Byggmakker har takplater , takstein og teglstein i ulike farger som passer ditt prosjekt. Skulle du trenge takshingel eller takrenner så har vi det også. Du finner alt av tilbehør du trenger, hos oss. Trenger du en håndverker?


Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater.

For forbruker og proff. Kontakt Byggmakker Handel Frakt og logistikk. Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper.


Raskt, enkelt og billig. Takplater fra Byggmax. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter.


Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris.

Vi er store på trelast, verktøy. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger til store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse, bygge garasje, skifte taket eller trenger du verktøy til jobben som skal gjøres. Du bestiller enkelt takplater på nett her hos oss. De er bare noen klikk unna. Ta også en titt på våre tips for legging av tak, tilleggsprodukter og alt annet som hører til.


Vi leverer tak av kvalitet, uten at du behøver å tømme kontoen. Tett tak og en god pris mener vi hører sammen, og det er akkurat det vi leverer. Hos oss finner du et mangfold og et sortiment av egenprodusert byggplater som overgår det meste. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan vi tilby løsninger for alt du trenger innen takplater , veggplater, takrenner og taksikkerhet. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere. Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg.


Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid. I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy.

Ideen vår er enkel: Vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris – uansett om du bare pusser opp hjemme eller er profesjonell. Vi tilbyr også byggeinstruksjoner, gjør-det-selv-filmer og inspirasjon. Byggtorget AS har butikker rundt om i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg