onsdag 31. juli 2019

Teoritentamen app

Med teoriprøver, videoer, lyd m. Prepare yourself in the best way possible with the teoritentamen application for Android In our service you will find theory tests for car, mope motorcycle and other vehicles. All tests are made by the Norwegian Driving School. Skal du ta teoriprøven for bil, mope MC eller andre kjøretøy?


Da er dette applikasjonen du skal bruke.

Våre oppgaver er laget på samme måte som oppgavene på den offisielle teoriprøven hos Statens Vegvesen, og alt innhold er kvalitetssikret av fagpersoner. Betal én gang og få tilgang for alltid! FORKLARINGER Utfyllende forklaringer til alle oppgaver.


SKILTOVERSIKT Oversikt over alle skilt og vegoppmerkinger. Registrér en konto: Du oppretter automatisk en konto ved å kjøpe et pass på teoritentamen. Dersom du allerede er registrert og har et passord tilgjengelig, kan du logge inn i appen med dette.


Norges største samling av teoriprøver for bil (klasse B). Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil.

I tillegg får du tilgang til hele pensum gjennom våre digitale teorikurs. ATL står også bak flere lærebøker og oppgavebøker i bokserien Veien til førerkortet. Det er både surt og dyrt å stryke på teoriprøven for moped. Da sier det seg selv at man bør ta noen ekstra grep for å stille best mulig forberedt til teoriprøven og bestå prøven på første forsøk.


Alt du trenger for å bestå teoriprøven. Kjøp tilgang fra kr 5- i dag! Teoriprøver tilpasset mobil. Vår nettside er laget for å fungere bra både på mobil og nettbrett. Nettsiden tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen på enheten din.


Da slipper du å bruke tid på å laste ned en app for å øve deg til teoriprøven. Uansett hvilken klasse førerkort du vil ha (for eksempel mope motorsykkel, personbil eller buss), består førerprøven av en teoretisk og en praktisk del. Dette er nedfelt i Forskrift om trafikkopplæring og førerprøve, som er en del av vegtrafikkloven. Når man skal øve på noe, er det viktig at man øver med noe som er realistisk.


Hver test inneholder derfor spørsmål. Man kan ikke ha mer enn feil for å bestå. Det er kun ett alternativ som er riktig for hvert spørsmål.

Test gratis på våre nettsider! Vi har satt sammen teorioppgaver til teoriprøver for klasse B som du kan øve på. Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått. Du kan altså ha maksimalt feil.


Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Vår beståttgaranti gjelder kunder som har kjøpt dagers tilgang. Dersom kunde ikke består teoriprøven hos Statens Vegvesen vil kunden få valget mellom pengene for siste dagers periode tilbake, eller nye dagers tilgang kostnadsfritt.


Nå kan du laste ned Lappen, en app som hjelper deg med teori og øvelseskjøring på vei til førerkortet! Les mer og last ned Lappen. Ta en gratis teoriprøve for bil klasse B med spørsmål. Vi kan hjelpe deg til å bestå teoriprøven på første forsøk.


Med disse kan du skjerpe din evne til å svare på den store dagen. Trafikktesten inneholder teoriprøver. Du får hele tiden tilbakemelding om svaret er riktig.


Helt ok for øving til førerkortet, men kunne hvert litt mere varierte spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg