onsdag 24. juli 2019

Rehabilitering av sikringsskap

Vi finner de beste løsningene for deg. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Oppgrader sikringsskapet til dagens standard og kvalitet.


Gamle sikringer uten jordfeilbryter er ofte årsaken til boligbranner.

Benytt deg av vårt tilbud og få oppgradert sikringsskapet ditt nå – uten å rive det gamle skapet! Vi tilbyr unike løsninger som øker elsikkerheten og reduserer brannfaren i eldre NEBB-skap. Ombygging skjer gjennom innvendig renovering RR.


Ved bruk av rehabiliteringsmoduler på 3-faseanlegg godtas 400x230x1Søknad om dispensasjon fra kravet til målerfelt. Men det er jo selvfølgelig anbefalt å sette inn jordfeilbrytere der det er nødvendig. Overspenningsvernet hjelper til å beskytte installasjoner mot overspenninger, f. Likevel er det sterkt anbefalt å installere dette samtidig som en rehabilitering av skapet foretas.


Jeg fikk tilbud på rehabilitering av sikrings skapet og fikk jobben gjort for noen mnd siden.

Tulbudet innebar rehab ramme, men det samme gamle skapet ble stående. Nå ser det ut til at jeg skal gipse rundt skapet, og leter i den forbindelse etter noe som kan brukes. Vi har lang erfaring og god kompetanse på rehabilitering av alle typer el-anlegg. Vi tar på oss alt fra de små oppdragene til større totalrehabiliteringer.


Vi fokuserer på å tilby økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger som er holdbare i lengre tid. Rehabilitering av sikringsskap. Har du tenkt på renovering av ditt gamle sikringsskap ? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Tenk sikkerhet og ta kontakt ! Trenger du kombygging av gamle NEBB- sikringsskap ? Stansefabrikkens nye REHAB 3løsning for gamle C-, D- og E- sikringsskap gjør at du nå kan øke både elsikkerhet og personsikkerhet, samtidig som du får reparert dårlige dører og ødelagte låser. Utskifting av sikringsskap Kontakt oss gjerne før du starter , så kan vi hjelpe deg med å finne gode løsninger tilpasset ditt anlegg og dine behov.


Varmgang i eldre skap kan føre til branntilløp. Vi erstatter de gamle sikringene og setter inn en ny ramme med nye moderne jordfeilautomater, tilsvarende de som brukes i en helt ny installasjon. Er i ferd med å rehabilitere elektroinstallasjonen i egen bolig.


I utgangspunktet har jeg et sikringskap med skrusikringer.

Det finnes jording i fundamentet, men siden huset står på fjell og jordsmonnet er heller dårlig, vil jeg tro at denne jordingen er svært væravhengi dvs. Det anbefales montering av overspenningsvern i sikringsskap for beskyttelse av den faste installasjonen. Vi som elektrikere er også opptatt av sikkerhet.


Alle hjem har de siste årene blitt mer elektriske enn noen gang tidligere. Alle har mobiler, datamaskiner, elbiler, el-sykler, osv. Vi skifter sikringsskap eller innholdet i sikringsskapet med nye og moderne komponenter. Paulsen Elektro AS leverer beste elektriske tjenester i Norge. Vi sørger for levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder vil være 1 fornøyd med vårt arbeid.


Vi tilbyr forskjellige 2-planer til veldig billig pris. Våre leverandører har lang erfaring. Medlem av elektrikerkjeden EL. I sommer har vi kampanjepris på renovering av gamle sikringsskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg