onsdag 10. juli 2019

Sprinkelseng sebra

Sprinkelseng sebra

Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Våre sprinkelsenger har gjennomgått omfattende tester.


En god start på livet med en god sprinkelseng Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stun er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden, er det sprinkelsengen som gjelder. Se alle kombinasjonsmulighetene!


Med en sengekant inni ei sprinkelseng , vikles ikke barnets armer og bein inn i sprinklene. Vi tilbyr sengekanter i økologisk bomull i flere ulike farger og mønstre. Sebra fører én sengekant i velur og én i quiltet utførelse. Sengekanter for sprinkelseng.


Den seneste modellen av Sebras populære barnesenger! Når barnet vokser ut av sprinkelsengen kan man anvende de to sidestykkene som følger me slik at sengen kan forlenges til en juniorseng. Sebra har nå fått rettighetene til sengen og har oppdatert konstruksjonen noe. I dag kalles sengen vekselvis for Sebra vokseseng, Sebra baby- og juniorseng og Sebra sprinkelseng. Men Sebra -sengen kan også vokse i lengden.


Troll sprinkelseng er en riktig klassiker med en hvit, stilren base og sikre vegger som gjør at ditt barn sover trygt og stille hele natten. Det er bare en av mange modeller vi har her på Lekmer. Kanskje du leter etter sprinkelsenger til spesielle formål som reiser - i så fall har vi en riktig smart reisesprinkelseng som er både enkel og smidig å ta med når man er på reise.


Sprinkelseng sebra

Tykk og god madrass spesialprodusert og tilpasset Sebrasengen. Trekket er produsert bomull og kan tas av og. Madrassen har også en ullunderside som er isolerende og tempererende.


Kantbeskytteren festes på innsiden av sprinkelsengen og gir en myk beskyttelse rundt hele sengen. Velg mellom våre ulike farger og mønstre. Nydelig, hvit spinkelseng fra Sebra. Se utvalget vårt av sprinkelsenger her.


Ny katalog - mange nyheter! Sprinkelsengene tilpasses barn i vekst. Få varene levert hjem. Finn laveste nettpris her.


Mange av sebras produkter er håndaget og naturlige materialer som ull, bomull og tre. Sebra har ervervet retten til den populære klassiske Junosengen med design av Viggo Einfeldt. Nå er sengen oppdatert i en mer brukervennlig versjon som gir deg flere valgmuligheter.


Sprinkelseng sebra

Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Smart barneseng fra Sebra.


Kan brukes som både sprinkelseng og juniorseng. Bunnen kan justeres i to høyder og sprinklene på for- og baksiden kan fjernes når barnet blir større. Sebra Interiør har i mere end år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser. I Norge er Landsforeningen uventet barnedød (LUB) enige med de amerikanske forskerne, og mener sprinkelsengbeskyttere bør forbys. Vi har over lengre tid frarådet bruk av sengekantbeskyttere, da dette er forbundet med noe økt risiko for plutselig spedbarnsdød.


Sprinkelseng sebra

Les tester og omtaler før du kjøper. Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien. Størrelsen varierer fra ponni til liten hest. Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper. Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe.


Den forekommer på stepper, savanner, buskmark og i halvørken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg