mandag 8. juli 2019

Hovne ben kjerringråd

Hovne ben - kjerringråd. Man kan oppleve det både når man er gravid og etter fødselen. Men det er ikke bare kvinner som skal eller har født som kan få det. Her er en del kjerringråd og tips mot problemet.


Les mer om hovne ben. Alt fra allergi til betennelser i øyelokket kan gi deg det.

Derfor er det best å ta kontakt med lege hvis man er usikker på årsaken. Men væskeansamling er nok den vanligste grunnen til at øyelokkene blir hovne. En innsender sier at hun unngår å spise veldig salt mat før hun legger seg. I tillegg drikker hun mye vann.


Dette gjør at kroppen lettere skiller ut avfallstoffer. Vann i kroppen - kjerringråd. Det kan i noen tilfeller bli så ille at man ikke får på seg sko som man ellers trodde at passet.


Hvis man har kjøpt seg nye sko, kan man oppdage at de har blitt trangere noen dager senere.

Dette er en sterk indikasjon på at man har vann i kroppen. Som regel skyldes ikke hovne bein noe alvorlig, men det kan i sjeldne tilfeller skyldes en livstruende tilstand. Støttestrømper og kompresjonsstrømper kan være til god hjelp mot hovne bein. Hvis føttene eller anklene forblir hovne over lengre ti er det viktig at du konsulterer legen din for å finne roten til problemet.


I andre tilfeller der hevelsene er kortvarige, kan de følgende naturlige remediene være til stor hjelp når du skal redusere hevelsene til normal størrelse. Hvis du opplever smerter på innsiden eller utsiden på en eller begge anklene, kan dette være et klart tegn på en skade. Hvis dette er vedvarende er det best å besøke en spesialist. Mange som søker lege for plager med hovne bein, gjør det av frykt for blodpropp eller hjertesykdom.


Andre plages med tyngdefølelse, ubehag, eksem eller leggsår. Et viktig skille er om hevelsen foreligger i kun det ene beinet eller i begge. Endelig en rynkekrem som virker. Er naturmedisin og kjerringråd en myte?


Har du hovne ben kan først du sette bena i lunkent vann i minutter. Så skyller du bena med kaldt vann, og tilslutt skyller du med lunkent vann igjen. Betennelser i mandlene eller er en sykdom som forårsaker hovne mandler, og den kommer av virus eller bakterier i halsen. I dagens artikkel vil vi dele noen naturlige tips for å lindre og forebygge halsbetennelse.


Jeg har begynt å få så innmari hovne og vonde ben i det siste.

Jeg har problemer med gange, sko, sokker, bukser og ikke minst søvn på grunn av ekstreme smerter store deler av døgnet. Noe som mange kan få problemer me når temperaturen stiger såpass mye som den har gjort den siste tiden, er at føttene kan hovne opp. Dette kan være ganske tungt, og det er ikke noe kult når skoene begynner å kjennes trange og føttene starter å gjøre vondt.


Hvis årsaken til plagene har sin opprinnelse sentralt i hjertet, vil begge beina bli affisert. De hovne føttene kan da være et relativt tidlig symptom på hjertesvikt eller problemer i blodbanen inn til hjertet. Det finnes en mengde kjerringråd , men effekten vil nok variere avhengig av hvorfor man har fått hovne øyne.


De fleste rådene går ut på å legge noe kjølig på øynene. Det kan være alt fra potetskiver og agurkskiver til kalde poser med kamillete og kalde skjeer, sier Vibeke Forsland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg