torsdag 25. mars 2021

Wordfeud norsk

Wordfeud -hjelp med oppdatert ordliste. Play against million opponents! Search for friends to play. Kort sagt, i WordFeud må du være sur på andre i hvem som kan fylle spillbrettet med ordene som gir mange poeng. Det er smart med en app som WordFeud , som du kan spille akkurat når du vil og hvor du vil.


WordFeud er en app designet for forskjellige operativsystemer.

Denne siden på engelsk fransk tysk norsk dansk svensk nederlandsk spansk. Sjekk om du finner de beste ordene - og lær å finne dem oftere. Multiplayer word game for iOS and Android. A free multiplayer word game for iOS and Android.


Challenge your friends or play against random opponents. Det er en del forkortelser og gradbøyninger av adjektiv som ikke skulle vært tillatt. Men det finnes ingen optimal norsk ordliste i nettutgave enda, sier hun, ifølge e24.


Spillet er tilgjengelig på dansk, engelsk (amerikansk), engelsk (internasjonalt), finsk, fransk, nederlandsk, norsk (bokmål), norsk (nynorsk), spansk, svensk og tysk. De fleste tror de kan reglene for å spille, men det er mange som ikke kan alle.

Det er viktig å kjenne til alle reglene for å hele tiden kunne utnytte de mulighetene som vil gi deg best score. Generelt om NSF-ordlisten. NSF-ordlisten lages av språkkomiteen til Norsk scrabbleforbund (NSF), som også har copyright på ordlisten. Alle ord med C: Alle ord med W: Mest verdifulle ord: Ord med kun vokaler: Ord med kun konsonanter: Mest verdifulle kortere ord: Skriv inn bokstavene.


Flisene må danne ord som i går fra venstre til høyre i rader eller nedover i kolonner. Ordene må være definert i en standard ordbok eller den ofisielle NSF-Ordlisten som gir en liste over offisielt tillatte ord og som er laget av det norske Scrabbleforundet. Ord i NSF-ordlisten er også tillatte i Wordfued. Vi hjälper dig med ord med Z, ord med X, ord med C och ord med Y. Slik utnytter vi hver ledige stund på å forbedre ordforrådet vårt. Her gjelder det å telle poeng.


Lær de gode ordene. Man kan fint oppnå høy poengsum ved bare å legge to bokstaver. Min lenke Det er så og si likt Scrabble (med kun to spillere), og det er på norsk.


No installation, no nothing. Just login and start playing. Enter your letters and get the highest valued words.


Hei, Jeg spiller mye wordfeud for tiden og sliter fælt med å finne norske ord som inneholder bokstaven w. Det eneste jeg kommer på er wc eller en masse egen navn?

Er det noen som noe forslag? Café står ikke i ordlisten, fordi det skrives kafé på norsk. HYRE VÆR Kommer ikke på flere, men kommer til å følge med her.


Av denne grunn legger jeg ut dette innlegget som et tips til alle dere som sliter. Det er gratis å bli medlem - til nå er det over 100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg