mandag 22. mars 2021

Wenches havrekjeks

Smelt smør, tilsett vann og sirup og varm opp til kokepunktet. Hell den varme væsken over havregryn i en bolle og rør sammen. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Wenches havrekjeks

Wenches Brune Pinner. Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.


Kroppspress Bloggerne: Joakim er invitert til en debatt om kroppspress med Kristin Gjelsvik og tar med moren sin som støtte. Caroline feirer barnebursdag og sparer som vanlig ikke på kruttet. Lag dine egne havrekjeks. Tilsett salt og hvetemel til en passe fast deig, som eltes sammen på bakebordet og trilles kjevles ut med litt mel.


Oppskriften gir ca stk havrekjeks. Kule kafeer serverer gjerne havrecookies til en kopp kaffe, men de aller beste havrekjeksene lager du faktisk selv. Søte og sunne havrekjeks er ikke så vanskelig som du tror.


Denne oppskriften har jeg fått av moren til en venninne. Jeg tror det må være verdens beste havrekjeks. Hjemmelaget havrekjeks er er like godt hele året, men noen må bare ha den til jul. Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Server med god brunost og nykokt kaffe.


Disse nydelige kjeksene har virkelig fått ben å gå på hjemme hos oss. I alle fall frem til de måtte flytte fra kjøkkenbenken og oppå kjøkkenskapet. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Disse godbitene lager du på 1-2-3. Havrekjeks er både godt, sunt og trendy. De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat. Få oppskriften her! Jeg synes også de smaker bedre enn de du får kjøpt på butikken.


Kjeksene smaker godt med et glass melk. Disse er supre som et lite mellommålti og godt å ha med en havrekjeks i matpakken på skole eller jobb. Kokk hos God morgen Norge. NB: Jeg prøver å svare på spørsmål så godt jeg kan, men rekker dessverre ikke over alle.


Idag har eg dessverre ikkje ei ny, kjøttfri middagsoppskrift til dere, så derfor vil eg heller gi en populær og nydelig oppskrift i reprise: sukkerfri havrekjeks ! Desse er litt søte med god smak av kanel, kardemomme og vanilje. Gylne og søte havrekjeks er godt til tekoppen om kvelden, gjerne med brunost på, eller de kan få bli med i sekken på tur. Dette er en flott deig og jobbe med slik at kjeksbakingen blir en fryd. Både liten og stor kan kose seg. Enkel porsjon blir to stekebrett og ca.


Wenches havrekjeks

Tips: Smak til med litt revet appelsinskall, biter av mørk sjokolade, hakkede nøtter, hakkede peanøtter, kanel eller kardemumme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg