onsdag 17. mars 2021

Vondt i starten av samleie

Har fått et veldig plagsomt problem som har pågått i en måned eller to. I begynnelsen av sex får jeg veldig vondt , men når han er helt inne er det bare herlig. Var ikke slik før, lurer på om det kan være en rift? Han er ganske stor.


Er ikke kjønnsykdom siden begge var jomfruer.

Symptomene er smerter i skjedeinngang ved samleie , bruk av tampong eller fingre i skjeden. Smerten blir beskrevet som sviende, kløende og brennende. Skal ikke være vondt.


I utgangspunktet skal det ikke være vondt å ha samleie. Noen ganger kan det likevel være vondt eller ubehagelig. Det kan være flere årsaker til at man får smerter ved samleie , og for de fleste skjer det bare en sjelden gang.


Hei jeg får smerter i starten når jeg har sex å det har jeg selv om jeg er våt og kåt nok.

Etterhvert så går smerten over men det at det gjør så vondt i starten ødelegger opplevelsen for meg å jeg lurer på hvorfor dette skjer å hvordan jeg kan få det til å slutte? I starten av sykdomsforløpet kommer smertene under menstruasjon. Det kommer an på hvor endometriosen vokser, men noen kan få. Hva er årsaken til vondt under samleie hos kvinner?


I mange tilfeller kan en kvinne oppleve smertefull sex hvis det ikke er tilstrekkelig vaginal smøring. Hvis dette er tilfelle, kan problemet muligens løses ved at kvinnen blir mer avslappet, hvis mengden av forspill økes eller hvis paret benytter et seksuelt smøremiddel. Smerter under samleie : Får vondt inne i rumpa når vi har vaginal sex.


Det er viktig at du ikke samtidig er anspent på grunn av samtidig seksuell aktivitet. Derfor anbefaler man å skille mellom disse øvelser, - og seksuell aktivitet. Når du mestrer dette bør kjæresten din også prøve å innføre stavene.


Det er vanskelig å sette inn tamponger, gjennomføre gynekologisk undersøkelse eller ha samleie. Tilstanden er vanlig hos kvinner som er blitt utsatt for seksuelle overgrep, kvinner som har opplevd smerter i underlivet, for eksempel på grunn av samleie ved underlivsbetennelse eller på grunn av en hardhendt gynekologisk undersøkelse. Uregelmessige vaginalblødninger omfatter sporblødninger av små mengder blod mellom periodene - ofte sett på toalettpapiret etter at du har tørket deg - eller kraftigere blødninger der du må bruke bind.


De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er det som omtales i denne artikkelen. Når sårheten har gitt seg i løpet av et par dager, gjør samleie ikke vondt lenger.

Det hender av og til at åpningen i jomfruhinnen ikke blir stor nok til at penis lett kan passere, og da vil det fortsette å gjøre vondt ved neste forsøk, og du kan komme inn i en vond sirkel der du aldri kommer over denne begynnervanskeligheten. Skjønner ikke hva det kan være. Mange får også smerter av samleie og blir ofte veldig slitne. Fra jeg møtte samboeren min har jeg ofte fått litt vondt når han er helt inni meg, mens noen ganger får jeg ikke vondt i det hele tatt og bare kan slippe meg løs uten å være redd for smerter.


Men di siste dagene nå får jeg vondt for ingenting, han får ikke kommet l. Les dette hvis du eller noen du kjenner er rammet av hoftesmerter. Vondt inne i hofteleddet? Det er nemlig slik at det finnes gode øvelser, behandling og tiltak som kan gjøre hverdagen mye bedre og enklere!


Skjul at jeg er logget inn. Det er umulig å vite hva som er årsaken i ditt tilfelle uten å ha undersøkt deg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg