mandag 15. mars 2021

Weekendtur roma

Storbyferie - Fly og Hotell. Bestill din weekend i Roma i dag! Planlegg en dagsutflukt til Roma. Weekendtur til Roma finner du her.


Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap. S pennende weekendtur til Roma. Det sies at alle veier fører til Rom , og det er i hvert fall sant at det finnes stadig flere billige reisemuligheter til Roma fra Norge.


Mange tenker nok automatisk dyrt og eksklusivt når man snakker om shopping i Roma. Og ja - her finner du eksklusive merkebutikker som Prada, Gucci, Ferragamo og så videre. Noe som derimot ikke alltid nevnes i guidebøkene, er nøkkelhullet på Aventin-høyden.


Weekendtur roma

En reise til Roma byr på god mat, fantastisk shopping og noen av verdens mest kjente severdigheter. Roma er en flott storby å dra på weekendtur til. Du kan bestille en helgetur eller en miniuke til Roma med Ving, og du kan velge mellom mer enn hundre hotell – alle med sentral beliggenhet. De beste hotelltilbud-prisene inkluderer kun overnatting, og er basert på den billigst tilgjengelige natten for to personer som deler et rom. Alle priser er inklusive skatt og.


Vandre en tur på Palatinhøyden, handle eksklusive merkevarer, ta en pause på en hyggelig kafé og spis ekte pasta med god drikke til på en intim restaurant. Når du bestiller reisen til Roma her kan du selv velge hvor lenge du vil være borte, og hva slags hotellstandard du ønsker. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre.


Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma , men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh. Barcelona, Nice eller Palma fine alternativer. Se aktuelle tilbud her.


Her er våre beste reisetips. Reis på en romantisk storbyferie. Uansett valg av feriesenter garanterer vi deg opplevelser du sent vil glemme! Bo i sentrum av det som skjer.


Weekendtur roma

Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Den evige stad har utrolig mye å by på, og vi anbefaler at du tar deg god ti en todagers weekendtur blir i korteste laget. En storbyweekend til den italienske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbu utesteder og flotte severdigheter. Roma kan besøkes året rundt og byr på fantastiske severdigheter, god mat, shopping og avslappet atmosfære.


Roma passer godt for alle typer turister og det er særlig populært blant kjærestepar å ta seg en romantisk weekendtur i den italienske hovedstaden. I mange årtusen har den italienske storbyen spilt en viktig rolle, noe som gjør at det årlig reiser millioner av turister hit fra hele verden for å oppleve byens rike kulturarv og besøke byens kjente severdigheter. Uanset hvor i Rom , dit hotel ligger, vil der inden for kort gåafstand være mulighed for at spise lækkert, traditionelt og ikke så dyrt som i Danmark. Det er heller ikke svært at finde en hyggelig bar, hvor man kan nyde hinanden, et glas vin og fornemmelsen af Rom , der aldrig sover. Glæd dig til storbyferie i Rom med In-Italia.


Weekendtur roma

Da er det genialt med en weekendtur. Du får ladet batteriene, og kommer hjem med nye og spennende inntrykk. Vi tilbyr weekendtur til både storbyer og våre velkjente sol- og badereisemål.


I løpet av noen få dager får du minner for livet, enten du velger luksushelg med shopping i London, miniferie på Mallorca eller en romantisk helg i Roma. For å se et enda lengre langtidsvarsel, klikk deg inn her! Skulle du bli overrasket av en regnskur, fortvil ikke!


I løpet av sekunder har du minst fem paraplyselgere rundt deg som har byttet ut solbriller, klokker og vesker med for øyeblikket mer egnede produkter! När du bokar en resa till Rom med Ving kan du som sagt välja mellan ett stort antal hotell, oavsett om du reser med eller utan barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg