onsdag 10. mars 2021

Yasmin p piller sexlyst

P - piller er kjent for å gi en økt risiko for blodpropp hos kvinner. P -pillen Yasmin har en risiko på 9-av 10. Så p - piller kan faktisk føre til nedsatt sexlyst ? Ja, det er en kjent bivirkning.


Kombinasjons p - piller inneholder to hormoner, østrogen og gestagen. Er ei jente på som har gått på Trionetta i halvannet år.

Sluttet fordi jeg gikk mye opp i vekt av de. Ble gravid etter dette, og tok en abort. Begynte umiddelbart på Yasmin. Av en eller annen grunn har sexlysten fosvunnet totalt. Det er akkurat som om alle følelser ned til underlivet.


Hei, jeg har slitt i det siste med sexlyst. Går på Yasmin p piller og har hørt p pillene han være årsaken, og det er irriterende både for meg og kjæresten min. Dette med p - piller og bivirkninger er jo tydeligvis ganske individuelt.


Jeg har gått på Loette nå i ca.

Så det om Yasmin er bedre for deg finner du vel igrunn bare ut av ved å prøve. Fikk akkurat skrevet ut en resept på Yasmin. Har ikke gått på p - piller tidligere. Bröstcancer har observerats något oftare hos kvinnor som använder kombinations- p - piller , men det är inte känt om detta är orsakat av behandlingen.


Alle p - piller kan ha nedsatt sexlyst som bivirkning, men dette er igjen individuelt, jfr over. Hvis du nå tester en periode uten Diane, og får din akne tilbake, finnes der alternativer til Diane. Prevensjon påvirker sexlyst i faste forhold. Hvor ofte kvinner har lyst på sex, kommer an på hvor forpliktende forholdet er og hvilken type p - piller de bruker. Stress er en vanlig årsak til manglende lyst.


Hva kan bedre sexlysten? Det å være fysisk nær partneren sin uten å ha sex kan øke lysten på sex. Det benyttes flere typer p -pillemerker, slik som Yasmin , Diane og Loette. Har utrolig liten sexlyst , noe som jeg (og samboeren min selvfølgelig) synes er utrolig dumt.


Skal bytte merke om dager, siden Trionetta blir trukket fra markedet, håper jeg får begynt på noe som ikke hemmer sexlysten. Men snakker dere om alle p - piller ? Prøvd mange forskjellige? De vanlige bivirkningene av p - piller er: Vaginal blødning, kvalme, ømme bryster, hodepine, vektøkning, humørsvingninger, soppinfeksjon i skjeden, nedsatt sexlyst , utflod og visuelle endringer med kontaktlinser.


Noen som har prøvd Yasmin ? Disse kalles de snille bivirkningene av P - piller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg