fredag 5. mars 2021

Våtposer tøybleier

Store våtposer kan du henge opp hjemme og bruke i stedet for bleiebøtte, dersom du ikke har plass på gulvet eller av andre grunner ikke ønsker å bruke en bøtte. Våtposer finnes i mange størrelser. Vi fører økologiske og trygge produkter til mor og barn. Se også våre økonomiske tøybleier startpakker.


Til mamma har vi tøybind og ammeinnlegg. Nettbutikk som holder til i Drammen med hovedfokus på tøybleier.

Rubens Barn dukker. ImseVimse OneSize tøybleier 24-Avvenningstruser L 9-kg ImseVimse Før. Tilskuddet er en engangsutbetaling per familie, som også dekker tilbehør til tøybleier , hvis det er på samme kvittering som bleiene. Tilbehør kan være våtposer , rispapir og bleiebukser. Rundt tøybleier , slik at du har litt ekstra å gå på.


Rispapir til innlegg i bleiene. En hylle eller skuff kan være praktisk til rene bleier. Hos Gåsungen finner du økologisk babyutstyr, tøybleier og leker i naturmaterialer.


Bestill på nett eller besøk vår koselige butikk på Sagene i Oslo.

Vi sender til hele landet. Velkommen til Nøstebarn! Her finner du garn! Viser alle resultater -. Tøybleier , godt for poden og kloden! Kroppspleie Lommetørkler stk med våtpose eggplant – ÖkoCréations.


Jeg har brukt både papir og tøybleier om en annen. Var ikke dyre engang (ca 10kr stykket) så en kan trygt si de har svart seg. Morsmelka er en nytenkende nettbutikk med mange moderne og innovative baby-, familie-, og miljøvennlige produkter! Hos oss finner du flotte bæretøy, tøybleier og tilbehør, samt praktiske gaver av veldig høy kvalitet. Det gis ikke støtte til kostnader forbundet med porto, importgebyr eller toll.


Slik søker du engangsstøtte. Engangsinnlegg når baby begynner med fast føde – for å fjerne avføring før vask. Gjerne ekstra tøybleie innlegg for å øke absorbering i tøybleiene. Den kommer fra den finsek kvalitetsprodusenten Myllymuksut og kommer i flere fine farger og mønstre. Denne nettsiden er under konstruksjon.


Flott å ha med i stellevesken eller på ferie uansett om du bruker tøybleier eller ikke! Posen rommer ca 2-tøybleier.

Ecopipo våtpose: Perfekt til å ta med seg ut på tur eller til å ha i barnehagen. Har plass til 5-brukte bleier. Har skjult våtrom innvendig i posen. Det er vanlig å oppbevare brukte tøybleier i en våtpose som holder tett for fukt og lukt.


Om du lurer på noe kan du gjerne spørre i bloggen eller sende meg en e-mail verasimonsen7(at)gmail. Noen har våtposer hengende på badet, mens andre bruker våtposer som passer i bleiebøtter. Vi har to store våtposer som bytter på å henge på badet og når den ene er full og blir med bleiene i vask så henges den andre opp. Skal man til Syden eller en uke på fjellet kan det være noe upraktisk å pakke en hel koffert full av tøybleier , og det er ikke sikkert man har vaskemaskin tilgjengelig. På siden henger det våtposer fra Alvababy for oppbevaring av brukte tøybleier.


Når de vaskes vrenger vi hele skiten i maskinen og våtposen følger med. Håndklet er av merket Bliss sthlm og det finner du på Jollyroom her (sponset).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg