onsdag 8. februar 2017

Svart fondant

Finn Svart Fondant. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nettbutikk med utstyr til baking. Svart Renshaw fondant eller sukkerpasta til å trekke kaker, dekorere og modellere.


Smidig, elastisk og god svart Renshaw fondant.

Svart fondant til overtrekk, blomster eller modellering. Det er viktig at fondant knaes opp til den er god og elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den legges på kaken. Det er også viktig at kremfølte ikke benyttes rett under fondanten.


Denne fondanten fra FunCakes er laget for å være enkelt og fin å rulle ut, og har en glatt og fin tekstur. Fondanten blir hardere om den får stå i ro etter bearbeiding. Snarere enn å prøve å lage en svart fargetone fra en blanding av konditorfarge, kan du bruke en pre-laget svart farge for å gjøre fondant mørkne fort du unngå en klebrig rot fra blande farger.

Få en ekte svart med en gruppe med fondant ved hjelp av enkle teknikker for å blande i maten farging grundig. Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Lag herlige cupcakes og vakre kaker med denne FunCakes smakssatte fondanten. Bruk den for eksempel for å dekorere kaker, cupcakes, brownies og cookies, eller som et lag mellom kaken. Jeg skulle lage svart fondant til en kake og kom fram til at det ble best å farge den svart hvis grunnfargen var brun.


Derfor blandet jeg litt kakao med melisen slik at det ble sjokoladesmak på. Etterpå gikk det kjapt og greit å farge den svart. Husk å ha på hansker hvis ikke du vil være lilla på hendene flere dager etterpå.


Den er ganske enkel å lage selv, men det er langt enklere og praktisk å kjøpe fondant her hos oss. Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem. Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den.


Får du til det, er det lite som smaker bedre. Den ferdige utseende er glatt overflate med en svak glans, og bringer eleganse til din kake. Velegnet for å trekke kaker.

Legg i handlekurven. Du kan også farge hvit fondant med konditorfarge. Kna den til fargen er helt jevn. Pakk svart fondant rundt kroppen og foran bena til hunden for å gjøre en Georgia genser. Se vårt utvalg her!


Klipp ut en 1-tommers G fra rød fondant og lim den til forsiden av genseren ved å børste den med vann og stikker inn på fondant. Spesielt velegnet til profesjonell bruk. Produktet er lett å jobbe me rulle ut og forme slik du ønsker. Den er ikke klissete, den sprekker ikke og den mister ikke konsistensen.


Den er perfekt til å dekke og dekorere kaker, muffins og andre typer desserter. Her kommer en steg for steg beskrivelse av hvordan du farger marsipan og fondant. For å få dype farger som rød og svart , kreves mer farge enn normalt. Stekes midt i ovnen ved 2grader i ca 8-minutter, til det ytterste laget har stivnet, men kaken fortsatt har en flytende kjerne.


Steketiden vil variere fra ovn til ovn, så start med minutter og sjekk med en pinne om kjernen er flytende. Ikke for å være vrang eller for å klage, for det ser helt fantastisk ut. Men etter hva jeg har lært det siste halvåret, så er ikke dette en sjokoladefondant. En fondant er en sjokoladekake som er akkurat stekt slik at den ikke er flytende inni, men fortsatt er veldig fuktig.


Det dette er kalles derimot for en mi-cuit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg