tirsdag 7. februar 2017

Blodig slim fra underlivet

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Endret farge og konsistens på utfloden kan tyde på at noe er galt.


Dersom utfloden blir klumpete, kan dette være et tegn på sopp vaginitt. Da vil man gjerne kjenne at det klør i tillegg. Veldig tyntflytende, nesten vannaktig, utflod er heller ikke bra, da dette kan tyde på at du har skjedekatarr, sier Evelyn Simmones.

Klumper i underlivet. Det kommer puss og blod når jeg klemmer. Kan man få soppinfeksjon i underlivet uten å fått mensen eller hatt sex? Kommer det alltid så lite blod når man har mensen? Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene.


Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Får du feber eller smerter et eller annet sted i underlivet før du har vært til legen, bør du oppsøke sykepleier ombord på plattformen, for å få vurdert om du kanskje trenger antibiotika uten å ha vært til lege først. Når jeg tenker meg om, så kan du faktisk godt ta en tur til sykepleier ombord og få sjekket urinen med en stix.


Blod i avføringen med eller uten slim bør føre til legeundersøkelse med mindre det allerede er undersøkt og årsaken klarlagt.

Det er viktig å være oppmerksom på at blødninger fra hemorroider av og til kan skjule at det samtidig er blødning fra svulst. Slimet fra skjeden øker i volum og vil bli klarere og seigere. Dette slimet kan ligne på eggehvite fra et ukokt høneegg. Denne type slim kalles fruktbart slim og lager et miljø i skjeden som sædcellene trives i, og gjør inngangsporten til livmoren lett å svømme igjennom.


Du er aller mest fruktbar i de 2-dagene du merker dette slimet. Hvis du har blodig utflod mellom menstruasjonene. Soppinfeksjon i underlivet kalles også candida, og er svært vanlig plage hos kvinner.


Nesten alle kvinner får soppinfeksjon i løpet av livet. Ved smerter i underlivet. Hvis det er for sur eller høy pH i underlivet er det lettere å få soppinfeksjon, sier Aarvold. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege.


Skeden holdes fugtig på grund af dannelse af slim , og det er dette slim , som viser sig som udflåd. Det du forteller om er det som kalles for utflod. Det har med andre ord en viktig funksjon.


Det kan være flere årsaker til at du opplever dette. Ja, det kan komme av små rifter og irritasjon i sjeden etter at du ble fingret. Utflod smører og renser underlivet. Ofte vil dette gå over etter noen dager.


Oversigten herunder viser forskellige årsager til blødning fra underlivet.

Klik på navnet på en sygdom eller undersøgelse, så kommer du frem til en udførlig artikel om det pågældende emne. Blødning fra underlivet kan skyldes mange ting og skal vurderes sammen med øvrige symptomer. Blodig opkastning Blodig opkastning kan skyldes en voldsom maveinfektion, mavesår eller udvidede blodårer i spiserøret. Men mavekræft kan også bløde.


Kaster man frisk blod op, skal man gå til læge med det samme. Blodigt opspyt Hoster man blodigt slim op, kan det skyldes f. Men det kan også være tegn på kræft i lungerne. Hva er årsaken til utflod fra skjeden? Bruk av spiral eller p-piller samt seksuell aktivitet øker likeledes mengden av utflod.


Visse kreftformer i underlivet viser seg ved blodig utflod. Jeg har en god del slim i skjeden. Både type utflod og mer faste slimklumper. Føler jeg har det hele syklusen.


Så jeg føler ikke det er noen stor plage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg