fredag 3. februar 2017

Beltestol biltema

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Tenk på dette når du kjøper og bruker en beltestol. Alle stoler passer ikke like bra til alle biler!


Prøv å sette setet i bilen din og kontroller at beltelåsen kan betjenes tilfredsstillende. Større stol er ikke nødvendigvis sikrere. Tvert imot er det bra at stolen er kompakt, slik at flere passasjerer kan sitte trygt i bilen. Her har vi ting for større barn.


Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente. Jo lengre barnet kan sitte bakovervendt i bilen, desto bedre er det. Til og med for en femåring er det fem ganger mer sikkert å sitte bakovervendt enn det er å sitte fremovervendt. Når den dagen kommer da barnet ditt ikke lengre passer i en bakovervendt stol, er det på tide å bytte til en beltestol.


Beltestol biltema

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. En løs beltestol er en fare for passasjerer ved en eventuell kollisjon, da stolen kan løsne og gi alvorlige skader på menneskene i bilen. Dersom beltestolen ikke har Isofix som holder den på plass, skal den spennes fast med beltet når ingen sitter i den. Hva brukes hornene på en beltestol til?


Det er ulovlig å ha løs last i bilen. Beltestol (9-kg), framovervendt, R44: Kiddy Guardian Pro får full score på sikkerhet ved sidekollisjon, og den har også god sikkerhet ved frontkollisjon. En løs beltestol kan utgjøre en risiko for andre passasjerer og bør derfor festes med bilbelter også når den ikke rommer barn. Dette slipper du hvis du kjøper en isofix- beltestol , fordi denne alltid vil være festet i isofix-festene uavhengig av om barnet bruker stolen eller ikke.


Bältesstol Beltestol turvavyötyyny selestol - Biltema. Sikkerhet i bil er ekstremt viktig synes jeg, selv om den bare skal brukes ganger i året - så vet man aldri når ulykken intreffer. Jeg har ingen kjennskap til beltestol fra Biltema , så vil ikke uttale meg om det.


Men jeg hadde ikke kjøpt en brukt bilstol fra noen jeg ikke kjenner og stoler på. Best i test ble Cybex Solution X2-fix. Dette er en sikker bilstol for større barn.


Beltestol biltema

Den festes med isofix og er enkel i bruk. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Biltema og Britax gir dårligst hodebeskyttelse, og begge er over farlige grenseverdier. Dette skyldes at sidebeskyttelsen ikke har like bra energiopptak eller demping, og at de ikke klarer å holde hodet til barnet på plass, sier Kullgren. Når det gjelder nakkebeskyttelse ved sidekollisjon skiller Concord seg ut som det dårligste setet.


Beltestol biltema

I vektklasse for barnesikringsutstyr finnes det to godkjente typer sikringsutstyr man kan bruke, beltestol og pute. Putene anbefales ikke, da denne formen for sikring ikke på langt nær kan måle seg med den sikkerhetsgevinsten som barnet har av å sitte i en beltestol ved en eventuell kollisjon eller kraftig oppbremsing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg