fredag 3. februar 2017

Akupunktur oslo pris

Sjekk ut Akupunktur Oslo Pris. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.

Brukes for stive, smertefulle og betente muskler i likt med massasje. Her finner du priser for våre tjenester på Akupunkturhuset. Akupunktur benyttes både som et supplement og som et alternativ i behandlingen eller forebyggingen av plager, sykdommer eller symptomer. Oslo Akupunkturklinikk er medlem av Norsk Akupunktuforening (NAFO) som stiller de strengeste krav til kvalitet og utdanning til medlemskap i Norge.


Akupunktur har blitt praktisert i Kina og andre østasiatiske land i mange tusen år, og den eldste skriftlige kilden er fra rundt år 2f. I Kina inngår akupunktur i den offentlige helsetjenesten og er anbefalt for en rekke ulike tilstander. Atlasklinikken har gleden av å tilby alle pasienter med gyldig studentkort en rabatt på kr.


Vi er medlem av Akupunkturforeningen og oppfyller foreningens krav til utdanning i akupunktur og medisin.

Begge terapeutene er Offentlig Godkjent Bachelor i Akupunktur (B.Ac). Våre behandlere har dybdekompetanse innen en rekke felt. Behandlingen er effektiv og trygg. Vi er opptatt av pasientsikkerhet og av å tilby behandlinger av høy kvalitet, derfor er våre behandlere medlem av Akupunkturforeningen, Norsk Osteopatforbund og NLH.


Vi tilbyr kiropraktor, akupunktur , massasje, osteopati og fysioterapi. Selv om akupunktur i Norge allerede brukes innen helsevesenet, er anbefalt i kliniske retningslinjer og har en offentlig godkjent bachelorutdanning, er utførelsen av akupunktur enda ikke lovregulert. Ser du etter Akupunktur i Oslo ? Guasha (på kinesisk 刮痧) er en behandlingsmetode en flat plate og skraper den langs huden til pasienten.


På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris , lese anbefalinger og bestille time. Sammenlign priser på Medisinsk akupunktur hos klinikker i Oslo (totalt tjenester). Finn priser , ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk! Akupunktur Pluss finner du i trivelige lokaler hos Aviva Helse på Vinderen.


Våre dyktige terapeuter har lang erfaring innenfor både klassisk og medisinsk akupunktur , og bruker alltid god tid på den enkelte pasient for å gi best mulig behandlingsresultat. Sentralt ligger måten å se på hvordan kroppen fungerer, og hvordan vi kan hjelpe den med å balansere og oppnå sitt potensial. Styrke, fjerne, støtte, lindre og forberede er noen av behandlingsprinsippene.


I behandling brukes akupunkturnåler, moxa.

Akupunktur Rodeløkka Akupunktur kan tilby deg alle former for akupunktur , og vi har kunder fra hele Oslo og Akershus. Du ønskes velkommen til en klinikk som legger vekt på å lytte til dine problemer og spørsmål, og sammen blir vi enige om en passende behandling. Som akupunktør i en klinikk midt i Oslo sentrum, har jeg behandlet hundrevis av pasienter som har én felles ting, nemlig: stress. Du har, sikkert, lest deg opp på alt som har med stress å gjøre, symptomer på positivt og negativt stress, årsaker, tips og annet.


Telefonkonsultasjoner blir fakturert og følger samme priser som fysiske konsultasjoner. Konsultasjoner faktureres for faktisk tidsbruk totalt, inkludert for- og etterarbeide. Timer må avbestilles timer før på en virkedag. Ellers blir man belastet med full konsultasjonstakst.


Vi har kveldsåpent og akuttvakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg