mandag 27. februar 2017

Rasevelger hund test

Let adgang til klinikken fra motorvej. Bestil tid til ormekuren hjem. Husk å forsikre hunden din! Les mer Intelligent, uavhengig og.


Hunden er et levende, selvstendig vesen med mange behov, og rasen du velger bør derfor passe godt inn med det miljøet den vil få i ditt eierskap. Med dette bakteppet har Norsk Kennel Klub laget en smart online rasevelger , som er en gratis elektronisk tjeneste der du får hjelp til å velge hva slags hunderase du skal velge.

Ellers blir tråden så utrolig lang. Canis rasevelger - Hundeprat - Hundesonen. Rasevelger -test- - Hundeprat - Hundesonen. Hjem › Om hunden › Hunden › Hunderaser Bufret Lignende Produktvelger hund.


Finn hunderaser som passer til din livsstil og dine ønsker. Her får du noen tips og linker som hjelper deg med å at denne viktige avgjørelsen. Med vår rasevelger kan du filtrere ut raser etter bruksområde, størrelse, lengde på pelsen, og andre egenskaper.


Forsikring er ikke nødvendigvis det første man tenker på når man lykkelig kommer hjem med familiens nyeste medlem. NKK anbefaler likevel på det sterkeste at du forsikrer hunden din.

Dette bidrar til å sikre hundevelferd ved at du som hundeeier kan dra til veterinæren og få økonomisk hjelp ved sykdom eller skade. For hundekjøpere: Skal du finn en ny hunderase, kan du bruke rasevelgeren som utgangspunkt. Dersom hunden bør kunne gå mye løs bør du velge bort de polare spisshundene og de jakthundrasene som er avlet for å forfølge vilt eller søke stort. Dersom du ønsker en hund som skal kunne være med på turer uansett vær og føreforhold bør du unngå raser som lang pels som blir fulle av snøballer når det faller kram nysnø. Har du vært på jobb eller skole en hel dag, så må du være forberedt på å bruke resten av dagen sammen med hunden.


Stor eller liten hund ? Det er heller ikke nødvendigvis slik at store hunder krever mye mer mosjon. Det du må huske på er at store hunder de krever mer plass, og ganske mye mer mat enn mindre hunder. Norsk guide til hunderaser med informasjon og bilder av flere hundre raser. Les og skriv erfaringer om rasehunder. Se bilder og video av hunder.


Alle oppdrettere ønsker å sende sine valper ut i verden med den best mulige starten. Alle valpekjøpere ønsker seg en sosial og veltilpasset hund. Så hva kan oppdretter og valpekjøper gjøre for å sikre valpen den optimale start på livet? Nå var min kommentar som du siterte, kun i forbindelse med kloklipp. Det finnes hunder som gjerne tar i mot f. Da får du opp forslag til hvilke hunderaser som kan passe deg.


Fyller du for eksempel inn at du vil ha en liten hund med lavt aktivitetsnivå, får du opp raser som Tibetansk spaniel og Boston Terrier. Når dette er sagt, må man selvfølgelig vurdere nøye om man har tid til å få seg hund og hva slags hund som passer seg.

Veldig glad for at jeg har minutters kjøring til jobben jeg burde jo gått, det tar ca min. Men det frister ikke såå veldig når jeg er ferdig sent på kvelden. Da vil jeg liksom bare hjem.


Har min kjøring til ekstrajobben da, men der er jeg jo bare 1-ganger i uka. Vet ikke om jeg skal for. Min profil Instillinger Mine blogginnlegg Opprett nytt innlegg Våre retningslinjer Slett meg fra hunden. Logg ut fra hunden. At anskaffe sig en ny hund er en stor beslutning, hvor man ikke bør lade valget være op til tilfældigheder.


I første omgang bør man sikre sig, at man i det hele taget er klar til at være hundeejer og at man vælger en hund af de rigtige grunde – læs evt. Hunden trenger at flokken dens er hjemme og holder den med selskap. Det tar tid å ta vare på en hund – man skal ikke bare gå turer, men også aktivisere hunden mentalt.


Hunder har behov for et miljø som er tilpasset dens behov, og den trenger å tilbringe tid sammen med familien sin. Til gjengjeld skaper hunden mye glede i huset. Slik ble testen gjennomført. Det er testet totalt produkter fra ulike produsenter.


Syv metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil er med i testen. Fakta om hunderaser og hybride raser. Tusenvis av bilder og filmer av hunder , enkelt å finne en hunderase.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg