tirsdag 28. februar 2017

Sams frisør grunerløkka

Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Nettbutikk for salg av pukkverksprodukter i Oslo, Drammen og Akershus. Stort utvalg i Grunerløkka. Sams er en trivelig salong med hjerte!


Her er det koselig å få en behandling med en kopp kaffe og et ukeblad i hånda! Vi tilbyr en utmerket service og rimelige priser. Hos oss kan du få hårklipp, massasje og ansiktsbehandling på samme dag. I tillegg driver vi med salg av hårhudpleie produkter av verdens ledende merker.


Kom innom en tur da vel. Klipp, drop in, farge og Balmain hair extension. Dette fungerer ofte bra for de med typisk nordisk hårtype, forteller Morten Åberg, frisør og daglig leder i frisørsalongen Central Park på Grunerløkka. Hele artikkelen finner du på Klikk.


Konseptet fokuserer på å være relevant i bransjen, både faglig og forretningsmessig. Velkommen til Nalu Nalu frisør på Grünerløkka, Oslo. Frisør Grunerløkka – Hendrix Hair. Her vil frisøren notere fargeresepter og annen faglig informasjon som er relevant for din behandling. I henhold til regnskapsloven lagres også historikk og kundereskontro, som viser dato for når du har vært hos oss, hvilken frisør som har behandlet deg, hvilke behandlinger du har fått og hva du har betalt.


Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Hos oss er kommunikasjon og god sørvis som tillitsbasert forhold mellom gjest og frisør viktig. Vi er først og fremst opptatt av å se mennesker, og samtidig tilby en salong med en avslappet atmosfære, et kreativt miljø og et inkluderende team. Urban Tribe har nå blitt en grønn bedrift og har også valgt å bytte til et mer passende navn - Salong Løkka. Salongen har gjennomgått en stor stilmessig forandring, som vi er veldig stolte av og glade over å få dele med deg.


Majorstuen, Grunerløkka og sentrum har alle flere rimelige alternativer, men det er også gode muligheter i andre bydeler. Her har vi samlet seks enkle tips til hvordan du kan gå frem for å finne en rimelig frisørtime. Ha disse i bakhodet når du leter eller frisør eller bestiller time. Nominert til årets frisør TIMEBESTILLING.


I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Har du en venn som trenger en ny sveis? Se vår guide til Grünerløkka og Torshov.


Livlige gater med spisesteder og shopping, med Akerselva like ved. Kart og arrangementskalender. Du kan nå finne Hendrix Hair i Oslo, Stavanger, Drammen, Gjøvik og Slependen når trenger frisør. Grus til alle formål, stort utvalg fra anlegg nær deg.


Butikkene på Grünerløkka. Grunerløkka har ennå et godt utvalg av butikker og på denne siden finner du hva området har å tilby av forskjellige typer butikker. Dette er en FRISØR -SEXTOYS-butikk som for det meste er for MENN.


Jeg er vel av den typen frisør som mener at det å gå til frisøren er noe man skal ha råd til, ikke noe man skal TA seg råd til. For å verte godkjent som grønn frisør , må salongen innfri følgjande krav: Tilby behandlingar der produkta er fri for dei mest skadelege stoffa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg