fredag 24. februar 2017

Vektklubben frokost

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kristiansand må ha frokost og kaffe hver morgen for å våkne ordentlig. Jeg prioriterer å stå opp litt før jeg egentlig må så jeg har tid til å lage og spise en ordentlig frokost. Her kan du se summen av en frokost på 3kcal: For å loggføre trening bruker du Tilbake-knappen øverst til venstre slik at du kommer til startsiden og velger deretter DAGBOK: TRENING. Skriv inn aktiviteten i søkefeltet øverst på samme måte som med mat.


Startet et par ganger før med medlemsskap i Vektklubben , går bra i 5-uker max før jeg faller ut. Men nå vil jeg virkelig lykkes. Størst utfordring er frokost og lunsj synes. Alle er unike – vi har forskjellig helse og ulike mål, og derfor gir vi deg personlig oppfølging for at du skal kunne nå dine mål. Du får også en ukesmeny med forslag til alle måltider.


Jeg bruker ikke disse direkte, da jeg er ganske kresen haha. Det er jo også et medlemsforum hvor folk er aktive. Jeg er med i ei gruppe der hvor vi logger vekt hver uke, og hvor man deler erfaringer og utfordringer. VG Vektklubb - er det verdt det?


De fleste er flinke til å beregne frokost , lunsj og middag, men det som ofte ødelegger et ellers normalt kaloriinntak er mellommåltidene og fredagskosen. En deilig grøt som passer godt til frokost , lunsj eller som mellommåltid og som er veldig enkel å lage. Se flere smakfulle kjøleskapsgrøter her.


VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Line har gått ned kilo på ett år! Line Wickstrøm (36) fikk i fjor sommer nok av sin egen inaktive og dårlige livsstil, og bestemte seg for å snu opp ned på sine dårlige vaner.


Derfor: kostholdet først! Om du også skal opprettholde vektnedgangen trenger du mat som smaker, metter og nærer. Bircher-grøt er en kjøleskapsgrøt laget med müsli med havregryn, og er en perfekt frokost. Grøten bør stå minst timer i kjøleskapet. Kjøleskapsgrøt spises kald og får en herlig kremete konsistens.


Siden kjøleskapsgrøt trenger litt tid for å få satt seg er dette den ultimate frokosten for travle morgener. Sett av litt tid om kvelden til å lage neste morgens frokost. Du kan gjerne lage flere porsjoner av gange, for disse holder seg et par dager i kjøleskap med lokk. Denne sunne varianten er laget på yoghurt. Få oppskrifter som hjelper deg til en sunnere og lettere livsstil.


Alt fra frokost , lunsj, middag og snacks. Det er ikke så mye som skal til å lage en rask og god lunsj -eller frokost for den sak skyld. Og det er heller ikke så mye som skal til for å variere rettene. I vinter fant jeg oppskrift på kremet eggerøre hos Frida og var en periode hektet på eggerøre med salat.


Frokost er spesielt viktig. Vei deg regelmessig. Det er den som forteller deg om livsstilen din fungerer eller om du trenger å bevege deg mer. Ikke vær redd for baderomsvekten. Eller er du blant dem som aldri har tid til frokost eller aldri har spist frokost ? Nå er det ingen grunn til å skylde på at frokost bare er for helsefreaker eller at du ikke har tid.


Her gir vi deg noen forslag til nei-mat som er blitt til næringsrike frokoster , som du kan spise enten du kjører, går, sykler eller tar trikken til jobb. Enklere blir det ikke! Rør sammen ingrediensene til havregrøten om kvelden før du legger deg, og vips har du ferdig grøt til frokost når du står opp.


Her finner du gode oppskrifter til frokost , matpakke, etter skoleti middag og kos i helgene for barna. Noe for enhver smak. Ta turen innom her, da vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg