torsdag 2. februar 2017

Enkel bakst

Enkel bakst

Enkel bakst , kake og dessert. Hva med en enkel bærdessert, kremdessert, kake, litt sjokolade eller rett og slett gode grove scones? Det trenger verken være tidkrevende eller komplisert, men kan bidra til å skape glede og pusterom i hverdagen. Her gir vi deg enkle oppskrifter på bakst som passer perfekt som kveldskos. Les mer om kveldsmat her.


Enkel bakst

Oppskrifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Mange har den også som et fast innslag i julebaksten.


Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut. Proteinbriks med havregryn. Energirike rundstykker som lages i langpanne og ikke trenger å heve før steking. Hopp til hovedinnhold. Så enkelt kan du lage alt fra saftige sjokoladekaker til havregrynsboller på hytta.


Hei, kjære Godt-leser! Hvorfor ser du denne annonsen? Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.


Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Den smaker godt OG er enkel å lage. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet!


Enkel bakst

Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Skal du bake til en av vårens mange anledninger? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Klikk hjem en Bake It Easy fra Porsgrunds Porselænsfabrik, springform,.


Dette er en saftig og lettlaget kanelkake som stekes i brødform, som gjør kaken hendig og lett å skjære i skiver. Nydelig som hverdagskake, og gjerne med en kopp varm te eller kaffe til. Vegansk kjeksbunn kan enkelt lages. Då er vi over på tredje fredagen med samling av mine favorittoppskrifter innen det søte. Rull hver enkelt trekant sammen til et horn, start med å rulle fra den bredeste siden.


Legg hornene på bakepapir på en bakeplate. Dekk til med plast eller et kjøkkenhåndkle, og la hornene heve. De er ferdig hevet når du med et lett fingertrykk på hornene ser at fingertrykket forsvinner. Ja, du skjønner sikkert.


Mens enkel butterdeig, derimot, er… enkel. Riktignok skal den også brettes og avkjøles, men alt lages i ett, og det er en enkel deig å lykkes med – du trenger bare en food processor, en smørsmuldrer eller et par butte kniver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg